Κομμωτής ξυρίζει το κεφάλι του για αλληλεγγύη σε καρκινοπαθή πελάτισσα

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν κομμωτή να ξυρίζει το κεφάλι του ως ένδειξη αλληλεγγύης προς μια καρκινοπαθή πελάτισσα του, την οποία είχε κουρέψει πριν λίγο.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube από τον λογαριασμό GillThinksALot, ενώ δεν αναφέρονται περισσότερες πληροφορίες, όπως το μέρος και το πότε γυρίστηκε, αλλά και ποιοι συμμετέχουν.

Παρόλα αυτά, το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αφού δείχνει τη γυναίκα να μη θέλει να κουρέψει τα μαλλιά της, ενώ στη συνέχεια έκπληκτη ξεσπάσει σε κλάματα, εφόσον βλέπει τον κομμωτή να ξυρίζει το κεφάλι του και να την αγκαλιάζει.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -