Μακροχρόνιες σχέσεις σε μικρή ηλικία

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Το να βρίσκεσαι σε μια σχέση πολλών μηνών είναι κατι απόλυτα φυσιολογικό. Τι γίνεται όμως όταν όλο αυτό σου συμβαίνει στα 18,19 και γενικότερα σε νεαρή ηλικία; Δεν είσαι ούτε ο/η πρώτος/πρώτη ούτε ο/η τελευταίος/τελευταία που βλέπεις σοβαρά την σχέση σου παρά το νεαρό της ηλικίας σου. Δεν είσαι, επίσης, ο/η πρώτος/πρώτη που τρέμει στην ιδέα του χωρισμού και στο ότι η ζωή συνεχίζεται με άλλον συνοδοιπόρο αυτή τη φορά.

Γράφει η Ευαγγελία Κοκορόσκου

Θα πρέπει, ωστόσο, να σκεφτείς τα εξής:

Δώσε χώρο στον εαυτό σου

Προσπάθησε να μείνεις λίγο μόνη/μόνος σου, να κάνεις πράγματα μόνη/μόνος σου, να βγεις με τις φίλες/φίλους σου. Ωραία η σχέση αλλά αν θέλεις όλο αυτό να κρατήσει πραγματικά μην κολλάς πάνω στο/στη σύντροφό σου. Το μόνο που θα καταφέρεις αν το κάνεις είναι να βαρεθεί ο ένας τον άλλον.

Μείνετε σε ξεχωριστά σπίτια

Είσαι πολύ μικρή/μικρός για συγκατοίκηση. Μπορεί να σου αρέσει αλλά δεν θες να ζήσεις τα νεανικά σου χρόνια με περισσότερο “ελευθερία”;. Έχεις χρόνια μπροστά σου για να συζήσεις. Άλλωστε αν τα ζήσεις όλα από τώρα σ αυτήν την ηλικία, μετά τι θα σου μείνει να δοκιμάσεις;

Μην παραμελείς τον εαυτό σου

Σίγουρα τον πρώτο καιρό της σχέσης σου είσαι περιποιημένη/περιποιημένος, φροντίζεις τον εαυτό σου , προσέχεις την εμφάνισή σου, τι γίνεται όμως μετά απο έναν μήνα; Συνήθως σκέφτεσαι πως να περιποιηθείς τον/την καλό/καλή σου, τι δώρο να του/της πάρεις, να περάσετε μαζί το ρεπό σου και άλλα τέτοια πράγματα που σε κάνουν να αφοσιωθείς σε αυτήν/αυτόν βάζοντας σε “δεύτερη μοίρα” εσένα και τις ανάγκες σου.

Μην αφήνεις τα όνειρά σου και τους στόχους σου για αύριο

Είσαι μικρή/μικρός και τα όνειρά σου για το μέλλον θα πρέπει να πληθύνονται όπως και οι προσπάθειες για την επίτευξή τους θα πρέπει να γίνονται όλο και περισσότερες. Η σχέση απαιτεί χρόνο και το μέλλον σου όμως το ίδιο. Μπορείς να τα ισορροπήσεις;

Σκέψου καλά τα παραπάνω και βάλε τις σωστές προτεραιότητες στη ζωή σου. Ο,τι και να επιλέξεις φρόντισε να σε γεμίζει και να σε κάνει  ευτυχισμένο άνθρωπο.

 


 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -