ΣΩΜΑ

Με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Χρήστο Βολικάκη στη μάχη κατά του κορωνοϊού η Affidea

Μήνυμα κοινωνικής ευαισθησίας από την Affidea για τον κορωνοϊό

Τον Χρήστο Βολικάκη «επιστράτευσε» ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea για να στηρίξει την υγεία και την ασφάλεια στη χώρα μας και να περάσει το μήνυμα της υπευθυνότητας στην μάχη απέναντι στον κορωνοϊό, η οποία βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη φάση.

Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας, στο βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί τονίζει ότι «Η προστασία της υγείας είναι το κύριο μέλημά μας. Ας δείξουμε όλοι αίσθημα προσωπικής ευθύνης, ακολουθώντας όλες τις οδηγίες και τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα και είμαι σίγουρος πως θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη».

Η Affidea στέλνει το δικό της κοινωνικό μήνυμα για την αντιμετώπιση του νέου κορωνοϊού στη χώρα μας

Με φόντο τη θάλασσα και το λαμπερό ήλιο, στο υπέροχο σποτ που σχεδίασε και υλοποίησε η Affidea, ο Χρήστος Βολικάκης, συμβουλεύει τους νέους για τον κορωνοϊό και στέλνει το δικό του μήνυμα ευαισθητοποίησης, με στόχο όλοι να δείξουμε αίσθημα προσωπικής ευθύνης και να ακολουθήσουμε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα.
Ας κερδίσουμε τη μάχη όλοι μαζί, ας προστατέψουμε την υγεία μας!

Το βίντεο ανέβασε ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να στείλει με αισιοδοξία το δικό του κοινωνικό μήνυμα.

Δείτε το βίντεο:

Ο Χρήστος Βολικάκης συμβουλεύει τους νέους για τον κορωνοϊό

Στο βίντεο ο Έλληνας σταρ της ποδηλασίας πίστας, scratch και omnium/χρυσός πρωταθλητής λέει χαρακτηριστικά:

Στη μάχη κατά του κορωνοϊού επιστρατεύεται ο Παγκόσμιος πρωταθλητής της ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης.

 

Διαβάστε ακόμη:

Πακέτο Εξετάσεων Προληπτικού Ελέγχου για Άνδρες από τον Όμιλο Affidea

Affidea: Ιατρικές εξετάσεις σε μειωμένη τιμή «Check up – Back to school»

Περισσότερα νέα για την Affidea ΕΔΩviberΤο BestNews και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button