ΠΑΙΔΙ

Minecraft Education Edition: Δημοφιλή προγράμματα για παιδιά Δημοτικού

Ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα για παιδιά Δημοτικού που πραγματοποιείται από την Ampersand με εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι το Minecraft Education Edition

Το Minecraft Education Edition είναι ένα πρόγραμμα που ενισχύει την δημιουργικότητα και τη φαντασία των παιδιών μέσα από τις κατασκευές και τον πειραματισμό.
Με το ειδικό περιβάλλον Makecode που συμπληρώνει τον κόσμο του Minecraft, οι μαθητές έχουν την δυνατότητα να εξασκηθούν στην προγραμματιστική λογική και με κίνητρο την κατασκευή φανταστικών κόσμων να εξερευνήσουν πιο περίπλοκες προγραμματιστικές δομές. Επίσης, μέσα από το πρόγραμμα αυτό υποστηρίζεται η εξερεύνηση των μαθητών στο κόσμο των μαθηματικών και της χημείας. Εξερευνούμε τα στερεά σώματα, τις τέσσερις πράξεις, την κατασκευή χημικών ενώσεων και τον περιοδικό πίνακα!

Οι εκπαιδευτικοί της Ampersand ενημερώνονται και εκπαιδεύονται συνεχώς από την Microsoft στη διδασκαλία του Minecraft Education Edition, του Microsoft Office και άλλων προγραμμάτων μέσω του προγράμματος Global Training Partner του οποίου η εταιρεία είναι μέλος από το 2018.

H Ampersand (&) Learning & Technology είναι μία εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας στο πλαίσιο της τυπικής και της μη τυπικής εκπαίδευσης και απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Οι λύσεις περιλαμβάνουν εκπαιδευτικά σεμινάρια και προγράμματα με την υποστήριξη εκπαιδευτικής τεχνολογίας, εκπαιδευτικό σχεδιασμό για εξειδικευμένες ανάγκες και για την αξιοποίηση εξειδικευμένου τεχνολογικού εξοπλισμού στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Website: https://makerspace.edu.gr/ 

Τσιτμηδέλλη Ασημένια

Instructional Designer
Ampersand Robotics
Φορμίωνος 46, Αθήνα
+30 2103006088

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 


Δηλώστε συμμετοχή στο Διαγωνισμό μας και πάρτε μέρος στην Κλήρωση:

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Δύο Τυχεροί θα κερδίσουν 5 μέτρα ταινία LED με την τοποθέτηση της!


Σχετικά άρθρα

Back to top button