ΣΩΜΑ

Νέος Μαγνητικός Τομογράφος Προηγμένης Τεχνολογίας στην Affidea Καβάλας

Η διαγνωστική δυνατότητα και η κλινική απόδοση μεγιστοποιούνται

Το πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea που λειτουργεί στην Καβάλα από το 2006, στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του και της συνεχούς ανανέωσης του ιατρικού εξοπλισμού του, εγκατέστησε πρόσφατα και λειτουργεί τον νέο μαγνητικό τομογράφο τελευταίας γενιάς της Αμερικανικής κατασκευαστικής εταιρείας General Electric Healthcare,SIGNA™ Explorer 1.5Tesla.

Οι εξαιρετικές δυνατότητες του νέου μαγνητικού τομογράφου μπορούν να θέσουν νέα πρότυπα στην ποιότητα της εικόνας και στη διαγνωστική ακρίβεια αλλά και να προσφέρουν στους εξεταζόμενους μία πιο άνετη εμπειρία. Σε αυτό συμβάλλει επίσης ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος στον οποίο διενεργείται η μαγνητική τομογραφία που στόχο έχει να περιορίσει το άγχος και την αγωνία του εξεταζόμενου κατά την εξεταστική διαδικασία.

Νέος Μαγνητικός Τομογράφος Προηγμένης Τεχνολογίας στην Affidea Καβάλας

Με το DNA του πρωτοπόρου των μαγνητικών τομογράφων,o SIGNA Explorer ανεβάζει τον πήχη στην τεχνολογία των μαγνητών με χαρακτηριστικά όπως το καινοτόμο SilentScan και τη ξεχωριστή τεχνολογία διόρθωσης τρισδιάστατης κίνησης (3D motion correction). Κατά συνέπεια όχι μόνο παραδίδει υψηλής ποιότητας εικόνες και αυξημένη αίσθηση άνεσης για τον ασθενή, αλλά βοηθά και στη βελτιωμένη ροή εργασιών απλοποιώντας τις διαδικασίες.

Νέος Μαγνητικός Τομογράφος Προηγμένης Τεχνολογίας στην Affidea Καβάλας
Affidea Καβάλας

Ξεπερνώντας τα λειτουργικά όρια των συμβατικών Μαγνητικών Τομογράφων

«Με τον SIGNA Explorer αποδεσμευόμαστε από τα λειτουργικά όρια των συμβατικών μαγνητικών τομογράφων και επιτυγχάνουμε εξαιρετική απεικονιστική απόδοση.Τα εύχρηστα εργαλεία του απλοποιούν την πρόσβαση στην ευρεία γκάμα δυνατοτήτων της μαγνητικής τομογραφίας, με σκοπό να παραχθούν υψηλής ποιότητας εξετάσεις. Είμαστε υπερήφανοι που στεκόμαστε με πράξεις δίπλα στους συμπολίτες μας, που συνεχώς επενδύουμε και καινοτομούμε, όχι μόνο για να καλύψουμε τις πραγματικές ανάγκες των ασθενών, αλλά για να φέρουμε την επιστήμη και την προσφορά υπηρεσιών υγείας πιο κοντά στον άνθρωπο», τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος κ. Θεόδωρος Καρούτζος.

«Είμαστε χαρούμενοι για την εγκαθίδρυση σύγχρονων τεχνολογιών και υλικοτεχνικών υποδομών στο Κέντρο μαςπου στόχο έχει την παροχή ιατρικών διαγνωστικών υπηρεσιών υψηλής ποιοτικής στάθμης, διατηρώντας παράλληλα την προσωπική επαφή με τον κάθε εξεταζόμενο. Με ειδικές εφαρμογές που εγγυώνται την άρτια και τάχιστη εξυπηρέτηση των ασθενών σε όλο το φάσμα των διαγνωστικών εξετάσεων, ο νέος μαγνητικός τομογράφος βελτιώνει την εξεταστική εμπειρία και τα κλινικά αποτελέσματα λόγω της καλύτερης συνεργασίας με τον εξεταζόμενο και της ανεκτικότητας του συστήματος στην κίνηση που ελαχιστοποιεί την ανάγκη επαναληπτικών λήψεων», ανέφερε η Επιστημονικά Υπεύθυνη κα  Μαγδαληνή Καραβά.

Δείτε εδώ όλα Διαγνωστικά Κέντρα της Affidea


Διαβάστε ακόμη:

Η Affidea Ψυχικού λειτουργεί σε νέο υπερσύγχρονο χώρο


 

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button