ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ο δήμος Αγίας Βαρβάρας διανέμει δωρεάν παραδοσιακά φυτά!

Προσφορά σπόρων από παραδοσιακά φυτά κάνει ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας και η «Ομάδα παραδοσιακών σπόρων – Η Αυλή των ΚΗΠΟΥΡΩΝ» την Κυριακή 31 Μαϊου 2020.

Η συγκεκριμένη δραστηριότητα θα λάβει χώρα στο θερμοκήπιο του Δήμου (οδός Σιπύλου 16).

παραδοσιακά φυτά

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας και ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος υποστηρίζουν ένθερμα τη συγκεκριμένη δράση, αλλά και κάθε προσπάθεια που έχει στόχο να συμβάλλει στην διατήρηση των παραδοσιακών ελληνικών σπόρων, στους αντίποδες των τεχνικά επεξεργασμένων, βιομηχανοποιημένων σπόρων που κατακλύζουν την αγορά, προκειμένου να αντιμετωπισθεί η ζήτηση της κατανάλωσης.

Φέτος, όμως, λόγω των μέτρων για την αποτροπή της διάδοσης του κορονοϊού, δεν θα πραγματοποιηθούν οι παράλληλες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται τις άλλες χρονιές, ενώ επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αυτής θα πρέπει να τηρηθούν΄αυστηρά όλες οι προβλεπόμενες οδηγίες και τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Για την δωρεάν διανομή παραδοσιακών φυτών την Κυριακή 31 Μαίου 2020, στην οδό Σιπύλου 16, ισχύουν οι όροι και προυποθέσεις:

Πληροφορούμε τους ενδιαφερόμενους ότι η προσέλευση, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός θα γίνεται κατ’ αλφαβητική σειρά, με βάση το αρχικό γράμμα του επωνύμου  κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου ωραρίου όπως παρακάτω:

Aπο ώρα 7:00-10:00 όσοι έχουν επώνυμο που αρχίζει από Α-Β-Γ-Δ

Aπο ώρα 10:00-12:00 όσοι έχουν επώνυμο που αρχίζει από Ε-Ζ-Η-Θ-Ι

Aπο ώρα 12:00-14:00 όσοι έχουν επώνυμο που αρχίζει από Κ-Λ-Μ

Aπο ώρα 14:00-16:00 όσοι έχουν επώνυμο που αρχίζει από Ν-Ξ-Ο-Π

Aπο ώρα 16:00-18:00 όσοι έχουν επώνυμο που αρχίζει από Ρ-Σ-Τ

Aπο ώρα 18:00-19:00 όσοι έχουν επώνυμο που αρχίζει από Υ-Φ-Χ-Ψ-Ω

Στόχος μας είναι να εξυπηρετούνται περί τα 60 άτομα την ώρα. Πέραν του προκαθορισμένου ωραρίου δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εισόδου στο χώρο.

Κατά την είσοδο και παραλαβή των παραδοσιακών φυτών θα τηρούνται απαρεγκλίτως όλα τα μέτρα προστασίας για την αποτροπή διάδοσης του covid-19 (κορωνοϊού).

Για την είσοδο στον χώρο διανομής οι προσερχόμενοι είναι απαραίτητο να φορούν την ειδική μάσκα προστασίας και να διατηρούν τις προβλεπόμενες από τις οδηγίες αποστάσεις.


 

Δείτε ακόμη:

Εθελοντική εργασία για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας

 

Ο Bradley και ο Cooper ελεύθεροι στο δάσος! Επανένταξη για δύο αρκουδάκια από τον «Αρκτούρο»

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button