Ο Στέλιος Ρόκκος παρουσιάζει έργα τέχνης από ξύλο στη Μύκονο

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ο Στέλιος Ρόκκος τα τελευταία χρόνια ζει στη Λήμνο και πέρα από τη μουσική ασχολείται και με το ξύλο.

Ο Στέλιος Ρόκκος, με ένα κομμάτι ξύλο, κάνει θαύματα όπως λένε οι φίλοι του που τον βρίσκουν με τις ώρες κλεισμένο στο εργαστήριό του στη Λήμνο. Αυτό το καλοκαίρι ο Στέλιος παρουσιάζει τα έργα τέχνης που έχει δημιουργήσει από ξύλο στην αίθουσα «Principote» στη Μύκονο.Ο Στέλιος Ρόκκος είναι ένας από τους πιο διαχρονικούς και επιτυχημένους Έλληνες καλλιτέχνες και έχει ονομάσει το εργαστήριο του Rockwood by Stelios Rokkos. Ονόμασε «Keros» τη συλλογή του και την αφιερώνει στο μέρος που ζει και δημιουργεί ο καλλιτέχνης.

Το Rockwood by Stelios Rokkos ξεκίνησε πριν από σχεδόν πέντε χρόνια και περιλαμβάνει χειροποίητα έπιπλα και γλυπτά, με αισθητική ταυτότητα, κομψότητα, μοναδικότητα και λειτουργικότητα, που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα των υλικών τους, το design τους, την απαράμιλλη αισθητική τους και την κατασκευαστική αρτιότητά τους.

http://https://www.youtube.com/watch?v=Km16Odw6En4&t=1s

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -