Πάρκα της Disney έβαλαν για πρώτη φορά μαύρο Άγιο Βασίλη

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους, η Disneyland στο Anaheim της Καλιφόρνια και η Disney World στο Ορλάντο της Φλόριντα συμπεριέλαβαν μαύρους υπαλλήλους για τον ρόλο του Άγιου Βασίλη.

Εκπρόσωπος της Disney είπε στο CNN ότι ο Άγιος Βασίλης εκπροσωπείται με διαφορετικούς τρόπους σε όλο τον κόσμο και «σε αυτό το πλαίσιο, ο Άγιος Βασίλης θα αντικατοπτρίζει την ποικιλομορφία των κοινοτήτων γύρω τόσο από το Disneyland Resort όσο και το Walt Disney World Resort».Η Disney δεν είναι η μόνη εταιρία που υιοθέτησε μια νέα προσέγγιση στην ιδέα του Άγιου Βασίλη. Την περασμένη εβδομάδα έκανε πρεμιέρα μια διαφήμιση Oreo με έναν μαύρο Άγιο Βασίλη να χαλαρώνει στην μπανιέρα.

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -