ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Σε 36 ώρες βρέθηκαν χρήματα για τον μικρό Βαγγέλη από τα Χανιά

Oσα χρήματα απαιτούνται για τη θεραπεία του μικρού Βαγγέλη που διαγνώστηκε με ρετινοβλάστωμα συγκεντρώθηκαν μέσα σε 36 ώρες!

Μέσα σε μιάμιση μόλις μέρα συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 50.000 ευρώ και έτσι την ερχόμενη Τρίτη στο πρώτο ταξίδι για την Ελβετία η οικογένεια φεύγει με ελπίδα και χαμόγελα.

Οι γονείς του έφτιαξαν σελίδα μέσα από την οποία ευχαριστούν όλους όσοι βοήθησαν, όπως μπορούσε ο καθένας και θα ενημερώνουν από εκεί για την πορεία της υγείας του παιδιού.

Είναι κάτι στιγμές που τα λόγια δεν φτάνουν.
Δεν φτάνουν να εκφράσουν όλα αυτά που δώσατε στο παιδί μας σε μόλις μιάμιση μέρα.
Αγάπη, έννοια, ευχές και χρήματα από το υστέρημα σας. Και αυτό που το βράδυ της περασμένης Πέμπτης φαινόταν βουνό, σήμερα φαίνεται σαν ανηφόρα.
Χάρη στην βοήθεια όλων σας τα χρήματα που θέλουμε για να μπορέσουμε να συνοδεύσουμε δύο άτομα τον Βαγγέλη μας στην Ελβετία συγκεντρώθηκαν. Ο ΕΟΠΥΥ όπως μας έχουν ενημερώσει θα πληρώσει τη θεραπεία και τα έξοδα του ενός συνοδού.
Έχουμε δρόμο μπροστά μας, ναι.
Έχουμε όμως πίστη και την αγάπη σας για φυλαχτό.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την τεράστια αγκαλιά σας. Θα σας ενημερώνουμε από αυτήν τη σελίδα για την πορεία του Βαγγέλη μας, που τον κάνατε Βαγγέλη σας.
Ευχόμαστε ολόψυχα υγεία σε όλους.
Όπως ο Βαγγέλης μας, υπάρχουν πολλά παιδιά εκεί έξω που χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας.
Οι γονείς του Βαγγέλη
Μαρία Νταγκουνάκη – Νίκος Παντινάκης

Ο λογαριασμός για το παιδί θα κλείσει προκειμένου να μην δέχεται άλλα χρήματα, ενώ όπως μας ενημέρωσε η οικογένεια ακόμα και ένα ευρώ να περισσέψει θα το προσφέρουν στο σύλλογο Εθελοντών “Μικρός Πρίγκιπας”.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Σχετικά άρθρα

Back to top button