Σε μια κηδεία, ένα άλογο πλησίασε για να αποχαιρετήσει τον καλύτερο φίλο του

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Η θλιβερή ιστορία διαδραματίστηκε πριν λίγα χρόνια στην Paraiba, μια πόλη στη Βραζιλία, και αυτό που έκανε το άλογο στον «καλύτερο φίλο» του συγκίνησε όλη τη χώρα.

Ο νεαρός Wagner Figuereido, 34 ετών, ήταν πολύ γνωστός στη βραζιλιάνικη πόλη του. Περνούσε το μεγαλύτερο μέρος του ελεύθερου χρόνου του με τον Sereno, το άσπρο άλογό του με τον οποίο είχε δημιουργήσει μια πολύ δυνατή φιλία. Δυστυχώς, σε τροχαίο ατύχημα, ο Wagner έχασε τη ζωή του, βυθίζοντας την κοινότητά του στην Paraiba στη θλίψη. Την ημέρα της κηδείας του Wagner, οι συγγενείς του σκέφτηκαν ότι πρέπει να υπάρχει και ο Sereno, το άσπρο άλογo του, πηγή ανεξάντλητης χαράς. Και έτσι έγινε. Τη συγκινητική στιγμή της νεκροφόρου που περνούσε, ο Sereno πλησίασε το λουλουδάτο φέρετρο σαν να ήξερε ότι επρόκειτο να πει τον τελευταίο αντίο στον Wagner, αρχίζοντας να γκρινιάζει και να τρίβεται επάνω του. Στο δρόμο για το νεκροταφείο, το άλογο ακολούθησε το πλήθος και συνέχισε να γκρινιάζει, σαν να έκλαιγε.

Δεν είναι σαφές εάν τα άλογα αισθάνονται το ίδιο με εμάς, αλλά γνωρίζουμε σίγουρα, έχοντας δει αυτά τα πλάνα, ότι σε εκείνο το σημείο ο Sereno σίγουρα ένιωσε μια βαθιά αίσθηση σύγχυσης και κενού εν απουσία του Wagner, του καλύτερου φίλου του.

Δείτε ακόμα: Σκύλος γεννήθηκε με αναποδογυρισμένες πατούσες και κατάφερε να περπατήσει

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -