ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σε όλη τη Γλυφάδα θα ηχήσει ο Εθνικός Ύμνος την 25η Μαρτίου!

Την 25η Μαρτίου 2020, σε όλη την Γλυφάδα θα ηχήσει ο Εθνικός Ύμνος και θα κυματίζει η Ελληνική Σημαία σε όλα τα μπαλκόνια!

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Γλυφαδιώτες:

«Σηκώστε ψηλά τις σημαίες κι ελάτε από τα μπαλκόνια, τα παράθυρα ή την αυλή σας να τραγουδήσουμε δυνατά τον Εθνικό μας Ύμνο».

 

Μένουμε στο σπίτι και σηκώνουμε τη Γαλανόλευκη ψηλά και τραγουδάμε δυνατά τον Εθνικό μας Ύμνο με υπερηφάνεια και υψηλό φρόνημα!

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου Γλφάδας:

Αύριο, ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου, όλοι μαζί τιμάμε τους αγώνες για την ελευθερία της πατρίδας μας.

Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 12:30 την 25η Μαρτίου, με ηχητική εγκατάσταση του Δήμου μας, ο Εθνικός Ύμνος θα ακουστεί διαδοχικά σε κεντρικές πλατείες της Γλυφάδας.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Γλυφαδιώτες: «Σηκώστε ψηλά τις σημαίες κι ελάτε από τα μπαλκόνια, τα παράθυρα ή την αυλή σας να τραγουδήσουμε δυνατά τον Εθνικό μας Ύμνο».

Οι πλατείες είναι : Καραϊσκάκη – Αγίου Τρύφωνα – Εθνικής Αντιστάσεως – Αγίου Παύλου – Μακεδονίας – Αγίας Τριάδας – Μεθενίτη – Κονίτσης – Παλμύρας – Ξενοφώντος – Αγίου Νικολάου – Εσπερίδων – Νυμφών – Δημαρχείο – Παλαιό Δημαρχείο.

Ντυμένα με μια τεράστια Γαλανόλευκη είναι από χθες βράδυ το Δημαρχείο αλλά και το Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας.

Ζήτω η Ελλάδα !

25η Μαρτίου

Το Δημαρχείο Γλυφάδας ντύθηκε με τη Γαλανόλευκη

Το Δημαρχείο της Γλυφάδας ντύθηκε με τη Γαλανόλευκη, για να υποδεχθούμε και να τιμήσουμε την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Η πατρίδα μας τα τελευταία 199 χρόνια έχει περάσει πολλά: Πολέμους, χρεοκοπίες, επιδημίες. Πάντοτε τιμούσε την Επανάσταση του 1821.
Πάντοτε απέτειε έστω και τον ελάχιστο φόρο τιμής σε όσους αγωνίστηκαν και έδωσαν και τη ζωή τους ακόμα για να ζούμε ελεύθεροι. Φέτος, λόγω των εξαιρετικών συνθηκών, δεν θα γίνουν παρελάσεις και καταθέσεις στεφάνων.
Ας κρατήσουμε ψηλά τις σημαίες και ας στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα της εθνικής ενότητας και ομοψυχίας και πάντοτε της εθνικής μνήμης“, αναφέρει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

 

Δείτε ακόμη:

«Δίπλα σου» στη μάχη κατά του κορονοϊού ο Δήμος Γλυφάδας με το 15464

Tags

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close