ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Στείλε το μήνυμά σου, στους ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές μέσω των Everest

Στείλε κι εσύ το μήνυμά σου σε αυτούς που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να τους δώσεις δύναμη. Μπες στη σελίδα των Everest στο Facebook ή το Instagram και γράψε αυτό που θα ήθελες να τους πεις με το hashtag #ειμαστεμαζισας.

Ένα βήμα μπροστά πήγε την πρωτοβουλία της να στηρίξει τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων στην δύσκολη μάχη απέναντι στον κορονοϊό, η Everest.

H αλυσίδα που ανακοίνωσε πριν από λίγες εβδομάδες την δωρεάν παροχή καφέ και φρεσκοστυμμένου χυμού, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, στους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ, πέρα από την έμπρακτη στήριξη τους φρόντισε και για την ηθική τους ανάταση.

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Συγκεκριμένα, τα Everest αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία να τους μεταφέρουν την αναγνώριση και τη συμπαράσταση όλων μας, προσκαλώντας μας να αναρτήσουμε στις σελίδες της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το μήνυμά που θα θέλαμε να στείλουμε σε αυτούς τους μεγάλους ήρωες της καθημερινότητάς μας, ώστε να τους εμψυχώσουμε και να τους δώσουμε περισσότερη δύναμη.

Τα μηνύματα αυτά θα φτάσουν στους αποδέκτες τους μέσα από ειδικές οθόνες που τοποθετούνται αποκλειστικά γι’ αυτό τον σκοπό στα καταστήματα Everest που βρίσκονται κοντά σε νοσοκομεία.

Η ανάρτηση τους:

Καθημερινά βλέπουμε από κοντά τον αγώνα των εργαζόμενων στα νοσοκομεία που έρχονται στα καταστήματά μας, για να τους προσφέρουμε έναν καφέ και έναν χυμό. Σήμερα παίρνουμε την πρωτοβουλία να ενώσουμε τις φωνές μας με τις δικές σας και να τους μεταφέρουμε το δικό σας μήνυμα συμπαράστασης. #ειμαστεμαζισας #everestgr


Σχετικά άρθρα

Back to top button