Στήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Συντάγματος

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σε ρυθμούς εορτών μπαίνει σιγά σιγά η Αθήνα καθώς τα συνεργεία του δήμου έστησαν το πρωί το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Συντάγματος. 

Λίγο πριν από τις 6 το πρωί στήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 17 μέτρων στην πλατεία Συντάγματος.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ η βάση του δέντρου ζυγίζει 25 τόνους, ενώ το έλατο θα διακοσμήσουν 24.000 λαμπάκια, χαμηλής κατανάλωσης, ενώ μέσα στην ημέρα πρόκειται να ξεκινήσει και ο στολισμός του.

Το δέντρο ζυγίζει συνολικά περίπου 5,5 τόνους και την ερχόμενη Πέμπτη, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αναμένεται να γίνει η τελετή φωταγώγησής του. Επίσης, χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει στηθεί και στην Ομόνοια.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -