Θαλάσσια χελώνα στην παραλία της Αιγιάλης στην Αμοργό!

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Ένα απρόσμενο επισκέπτη είχε η παραλία της Αιγιάλης. Μια θαλάσσια χελώνα βγήκε αμέριμνη στην αμμουδιά και έσκαβε στην άμμο μπροστά στα έκπληκτα μάτια των λουόμενων!!!

Αμέσως ενημερώθηκε μέλος του Λιμενικού Σώματος, ο οποίος έφτιαξε μια αυτοσχέδια προστασία της φωλιάς της. Παράλληλα μέλη του τοπικού συμβουλίου Αιγιάλης Αμοργού έσπευσαν να προστατεύουν το χώρο ακόμη περισσότερο περιφράζοντας τον με φυσικά υλικά όπως καλάμια.

θαλάσσια χελώνα

Μέλη του ΑΡΧΕΛΩΝ, Συλλόγου για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας μαζί με κατοίκους του νησιού έλεγξαν προσεκτικά τον χώρο και παρόλο που η χελώνα εν τέλει δεν είχε γεννήσει, ανάρτησαν ενημερωτική πινακίδα προστασίας.

Η φιλόξενοι άνθρωποι της Αμοργού φρόντισαν ώστε η θαλάσσια χελώνα να μην νιώσει φόβο και με τη σωστή διαδικασία να επιστρέψει στο θαλάσσιο περιβάλλον της, στα ασφαλή και πεντακάθαρα νερά των Κυκλάδων!


 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -