Το καλύτερο μη επεμβατικό πρόγραμμα για κυτταρίτιδα, κατακράτηση, σύσφιξη και λιποδιάλυση

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα
Η κυτταρίτιδα και η χαλάρωση αποτελούν χρόνια προβλήματα που απασχολούν τις περισσότερες γυναίκες. Τα καλά νέα είναι ότι στο The Medical Beauty Center βρήκαμε το πιο πλήρες πακέτο για να απαλλαγούμε ανώδυνα από αυτά. 

Και τα ακόμη καλύτερα νέα – Best News (!) είναι ότι το πακέτο αυτό το βρήκαμε σε χαμηλή τιμή και ακόμη χαμηλότερη για όλο τον Απρίλιο!

Tριπλή συνεδρία RF Venus Legacy, Cavitation και Μπότα λεμφικής αποσυμφόρησης, το πιο πλήρες πακέτο για την ανάδειξη ενός σφριγηλού σώματος.

Το πιο πλήρες πακέτο

1. Μπότα που κάνει λεμφικό μασάζ: επιτυγχάνει αποσυμφόρηση σε πατούσες, γάμπα, γλουτοί, μέση και χέρια! Συμβάλει στην αντιμετώπιση της Κατακράτησης. Ξεκουράζει!

2. Rf me vakum: για σύσφιξη και κυτταρίτιδα. Υπάρχουν και πιο μικρές κεφαλές για πρόσωπο χέρια. Δημιουργεί Υπεραιμία και καλύτερη αιμάτωση. Βοηθάει να αυξηθεί το κολλαγόνο και η ελλαστίνη και να φύγει η κυτταρίτιδα!

κυτταρίτιδα

3. Cavitation: για λιποδιάλυση. Δημιουργεί κάποιες φυσαλίδες που σκάνε και καίνε το λίπος!

κυτταρίτιδα

Κι όλα αυτά σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον για να κάνεις το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου και να προετοιμαστείς για την παραλία. Στην πιο σύγχρονη κλινική αισθητικής ιατρικής η οποία βρίσκεται στον Πειραιά!
Στο The Medical Beauty Center.

Ο πλαστικός χειρουργός κ. Νικόλαος Μανωλουδάκης από το The Medical Beauty Center, μίλησε για το πλήρες αυτό πακέτο συνεδριών στο Κανάλι Ένα 90,4 FM και την εκπομπή «Από Σαράντα Κύματα» με τη Χρύσα Σαραντοπούλου:

Εμείς το δοκιμάσαμε:

@chrisasarantopoulou

Το καλύτερο μη επεμβατικό πρόγραμμα για #κυτταρίτιδα #Κατακράτηση #σύσφιξη και #λιποδιαλυση 🔝 Ξεκουράζει, αποσυμφορεί, παράγει, #κολλαγόνο και #ελλαστινη Δείτε περισσότερα στο www.bestnews.gr @www.bestnews.gr @Medical Beauty Center #medicalbeautycenter #pireas

♬ πρωτότυπος ήχος – Χρύσα Σαραντοπούλου

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Best News (@bestnews.gr)

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά

Η ρυθμική αναρρόφηση vacuum αυξάνει τον ρυθμό της λεμφικής κυκλοφορίας με αποτέλεσμα την αποσυμφόρηση του υποδόριου λίπους από τις κατακρατήσεις που είναι το κύριο αίτιο της κυτταρίτιδας. Το μηχανικό λεμφικό μασάζ είναι βαθύ, απόλυτα ελεγχόμενο και δεν τραυματίζει τον ιστό.

κυτταρίτιδα

Οι ραδιοσυχνότητες αντιμετωπίζουν με εξαιρετικά αποτελέσματα την χαλάρωση του δέρματος, αυξάνουν τον μεταβολισμό των λιποκυττάρων μειώνοντας τον όγκο τους, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουν την αιμάτωση της περιοχής. Η τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων εφαρμόζεται ειδικά με στόχο την σύσφιξη του δέρματος, στο πρόσωπο – λαιμό και στο σώμα: στους μηρούς, στους προσαγωγούς, στους γλουτούς, στην περιοχή της κοιλιάς και στους βραχίονες. Θα χρειαστεί ένας αριθμός συνεδριών μια φορά την εβδομάδα.

Το μαγνητικό πεδίο βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και μειώνει το εν τω βάθει αποθηκευμένο λίπος.

κυτταρίτιδα

Η τεχνολογία υπερήχων cavitation μειώνει τον αριθμό των λιποκυττάρων αυξάνοντας τα αποτελέσματα στην λιπώδη κυτταρίτιδα.

Ο κατάλληλος συνδυασμός των παραπάνω τεχνολογιών επιταχύνει και εξατομικεύει τα αποτελέσματα κατά της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης του δέρματος.

Eξαλείφει την όψη φλοιού πορτοκαλιού και ενεrγοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου.
Πρόκειται για έναν μη επεμβατικό χειρισμό – αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας σε διάφορα σημεία του σώματος.

Στο The Medical Beauty Center αντιμετωπίζουν κάθε γυναίκα ξεχωριστά ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες συνδυάζοντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες.

The Medical Beauty Center

Η πιο σύγχρονη κλινική αισθητικής ιατρικής βρίσκεται στον Πειραιά!
Μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, πρωτοποριακές θεραπείες τελευταίας γενιάς, έμπειροι και εξειδικευμένοι γιατροί, είναι στη διάθεση σας για να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό.
Κλείστε το δωρεάν ραντεβού σας!

The Medical Beauty Center
Ασκληπιού 38& Παλαμηδίου
3ος όροφος
Πειραιάς
214 40 21 010

Η δημοσιογράφος Χρύσα Σαραντοπούλου στο The Medical Beauty Center

Μπορείτε να παρακολουθείτε το site του The Medical Beauty Center στο οποίο τρέχουν συνεχώς προσφορές medicalbeauty.center

Διεύθυνση: Ασκληπιού 38 & Παλαμηδίου, Πειραιάς

Tηλέφωνο επικοινωνίας: 2144021010 

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ:

Θεραπείες ομορφιάς για το καλοκαίρι και Botox για την υπεριδρωσία: Νικόλαος Μανωλουδάκης

Νικόλαος Μανωλουδάκης: Πως φεύγουν πανάδες και κυτταρίτιδα

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -