ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το πρώτο Διαδικτυακό Δημοτικό Γυμναστήριο στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας!

Από τη Δευτέρα 11/5/2020  στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγίας Βαρβάρας (Τομέα Άθλησης), θα φιλοξενείται το πρώτο -Πανελλαδικά- «Διαδικτυακό Δημοτικό Γυμναστήριο», το οποίο δημιουργήθηκε με την εφευρετικότητα και την αγάπη της ομάδας γυμναστών του Τομέα Αθλητισμού.

Η δημιουργία της υπηρεσίας αυτής, συνιστά απτή απόδειξη του γεγονότος ότι οι άνθρωποί μας βαδίζουν στο δρόμο της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο.

Πρόκειται για την ομάδα των γυμναστών οι οποίοι εργάζονται στο Δήμο, όλοι απόφοιτοι της Γυμναστικής Ακαδημίας. Μας αφαιρούν λοιπόν το άλλοθι της «καραντίνας» και προσκαλούν να γυμναστούμε με ποικίλα προγράμματα, τα οποία απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και με πολλές δυνατότητες επιλογών, αναλόγως τη διάθεση, το επίπεδο και τους στόχους των ασκουμένων.

Ακόμη, θα παρέχεται ενημέρωση για θέματα διατροφής, άσκησης και γενικότερα υγείας.

Ο Δήμαρχος και η δημιουργική, αυτή ομάδα, σας καλούμε να ακολουθήσετε αυτά τα προγράμματα, ώστε παρά τους περιορισμούς που η πανδημία έχει φέρει στην καθημερινότητά μας, να διατηρηθούμε υγιείς  και … σε «φόρμα».

Τέλος, επιζητούμε τα σχόλια και τις προτάσεις-παρατηρήσεις σας διότι με την ενεργό συμμετοχή των πολιτών εμπλουτίζεται και αναβαθμίζεται κάθε προσπάθεια.

Εκδόσεις Καστανιώτη: διαγωνισμός συγγραφής για παιδιά,εφήβους,νέους

Για δεύτερη χρονιά οι Εκδόσεις Καστανιώτη προσφέρουν σε παιδιά, εφήβους και νέους μια δημιουργική διέξοδο, προκηρύσσοντας τον διαγωνισμό συγγραφής «Γίνε σήμερα ο συγγραφέας του αύριο».

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button