Βίντεο: Συγκινούν τα μέλη της Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Συγκινητικές είναι οι απαντήσεις των μελών του σωματείου «Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών» που περιγράφουν σε βίντεο τι είναι αυτό που θα άλλαζαν στον κόσμο, αν είχαν τη δυνατότητα.

Σε βίντεο που δημοσιεύει η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, με τίτλο «Αν μπορούσες ν’ αλλάξεις ένα πράγμα στον κόσμο, τι θα ήταν αυτό;» άνθρωποι με ειδικές ικανότητες και ανάγκες δίνουν απαντήσεις που αφορούν είτε στα δικά τους προβλήματα είτε σε διάφορα προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία όπως οι άστεγοι, η φτώχεια και τα αδέσποτα.

«Να έβαζα στα πεζοδρόμιο βοηθητικές ράμπες για τα αμαξίδια», «να μην μας κοιτούν με μισό μάτι», «να απαγορευτεί το κυνήγι», την «αδικία και τη φτώχεια», «τα άτομα με αναπηρία να μπορούν να πηγαίνουν παντού», «θα ήθελα να με αγαπούν περισσότερες γυναίκες», «θα ήθελα να δώσω λεφτά αν μπορούσα σε όποιον φτωχό υπάρχει», «θα ήθελα να μπορούσα να περπατάω», είναι μερικές από τις απαντήσεις που δόθηκαν.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που αναρτήθηκε από την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών:

http://https://www.youtube.com/watch?v=Uc0lOX8XBHs

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -