ΙΣΤΟΡΙΕΣ

11χρονη ξεγέννησε τη μαμά της στο σπίτι όσο περίμεναν το ασθενοφόρο

Ένα 11χρονο κορίτσι απέκτησε τον ρόλο μαίας στην ξαφνική γέννηση του αδερφού της.

Η 11χρονη Shyanne ήθελε πολύ να είναι παρούσα στη γέννηση του αδερφού της αλλά εξαιτίας των μέτρων της πανδημίας, ήταν σχεδόν αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιο, αφού επιτρέπεται να βρίσκεται μόνο η μητέρα στο δωμάτιο του τοκετού. Τελικά όμως, το όνειρο της έγινε πραγματικότητα.

Στις 21 Απριλίου, η μητέρα της 11χρονης, Eck, ξύπνησε στις 5 το πρωί με πόνο στο στομάχι και ναυτία. Κανονικά, θα γεννούσε 19 μέρες αργότερα. Περίπου δύο ώρες αργότερα, ξεκίνησαν οι συστολές και μετά από λίγο έσπασαν τα νερά της. Η μητέρα προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον γιατρό και την μαία της, αλλά δεν τους βρήκε.«Φώναξα δυνατά την κόρη μου για να με ακούσει καθώς πήγαινα προς το μπάνιο. Τηλεφωνούσα σε μια φίλη μου να έρθει να προσέξει τα παιδιά για να πάω στο νοσοκομείο, αλλά δεν απαντούσε», δήλωσε η μητέρα.

Η 11χρονη Shyanne, κάλεσε τις πρώτες βοήθειες. Ο συνομιλητής της, την καθοδηγούσε βήμα βήμα για να βοηθήσει τη μαμά της. Όπως φαίνεται, ο μπέμπης βιαζόταν να γεννηθεί και δεν περίμενε ούτε το ασθενοφόρο. Η αδερφή του ανέλαβε τον ρόλο της μαίας και ξεγέννησε την μαμά της. Λίγο αργότερα, έφτασε και το ασθενοφόρο και παρέλαβαν τον μπόμπιρα και τη μαμά του. Οι νοσοκόμοι έδωσαν συγχαρητήρια στην μικρή για την ψυχραιμία και την ικανότητά της.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button