ΠΑΙΔΙ

2ο Παιδικό Φεστιβάλ «Π100 – Πλανήτης Τεχνόπολη»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ «Π100 – Πλανήτης Τεχνόπολη» το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2019, που συγκέντρωσε 6.000 μικρούς και μεγάλους φίλους της διοργάνωσης, με την υποστήριξη των αναψυκτικών λουξ plus ‘n light.

Ειδικότερα, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, όπου έλαβε χώρα για 2η συνεχόμενη χρονιά το μεγαλύτερο παιδικό φεστιβάλ, Π100 – Πλανήτης Τεχνόπολη, οι μικροί παρευρισκόμενοι συμμετείχαν σε αθλητικές δραστηριότητες, εκπαιδευτικά εργαστήρια με πολλές διαφορετικές θεματικές, σε εκπαιδευτικά προγράμματα, σε βιβλιοπαρουσιάσεις και θεατρικές παραστάσεις, απολαμβάνοντας τα αναψυκτικά λουξ plus ‘n light. Παράλληλα, στο φεστιβάλ είχαν την ευκαιρία να παραστούν γονείς και συνοδοί σε διάφορες ομιλίες, να συμμετάσχουν σε ανοιχτές συζητήσεις αλλά και να απολαύσουν συναυλίες και μουσικοθεατρικές παραστάσεις που πλαισίωσαν το διήμερο.

Η Λουξ και τα αναψυκτικά λουξ plus ‘n light αποτέλεσαν μέρος του διασκεδαστικότερου φεστιβάλ της πόλης για παιδιά δροσίζοντας μικρούς και μεγάλους και αναδεικνύοντας παράλληλα την έμπρακτη στήριξή της σε πρωτοβουλίες που έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Λίγα λόγια για τη Λουξ

Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, με παρουσία στην αγορά από το 1950, ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερή ανοδική πορεία. Με τίτλους όπως, Superbrand 2017 και “Επώνυμο Ελληνικό Προϊόν”- Made in Greece 2017, συνεχίζει να διακρίνεται για την προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Η πρόσφατη δυναμική της είσοδος στο χώρο των ολιγοθερμιδικών αναψυκτικών και του παγωμένου τσαγιού με τις καινοτόμες σειρές λουξ plus ‘n light και λουξ plus ‘n light tea αντίστοιχα, έχει αναδείξει τη Λουξ σε πρωτοπόρο της αγοράς, επαναπροσδιορίζοντας τις προοπτικές του ελληνικού αναψυκτικού. 

 

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button