ΙΣΤΟΡΙΕΣ

G Train: Το «παλάτι σε ράγες» που σχεδιάστηκε για μία δισεκατομμυριούχο

Ο Thierry Gaugain σχεδίασε το G Train, ένα ιδιωτικό υπερπολυτελές γυάλινο τρένο που αναζητά έναν και μοναδικό πολύ πλούσιο ιδιοκτήτη.

Το G Train περιγράφεται ως ένα πολυτελές «παλάτι στις ράγες» με μήκος 400 μέτρων και 14 βαγόνια, σύμφωνα με το CNN.

Η μεγάλη διαφορά του συγκεκριμένου τρένου, σε σχέση με τα συμβατικά είναι πως θα είναι κατασκευασμένο σχεδόν εξ ολοκλήρου από ένα έξυπνο γυαλί. Μία νέα τεχνολογία που θα το κάνει να φαίνεται διάφανο για όσους βρίσκονται μέσα και μαύρο για όσους το βλέπουν απ’ έξω.g train Παράλληλα, το βράδυ θα φωτίζεται, με αποτέλεσμα να μοιάζει με έναν φωτεινό κομήτη που ταξιδεύει στο σκοτάδι. Με χώρο για 18 φιλοξενούμενους, το G Train θα ταξιδεύει με ταχύτητα 160 χιλιομέτρων την ώρα.

«Ο ιδιοκτήτης τον οποίο οραματιζόμαστε είναι κάποιος που έχει συναίσθηση  της  μοναδικότητας αυτού του τρένου και καταλαβαίνει ότι δεν μιλάμε απλά για ένα μέσο μεταφοράς. Είναι για το ταξίδι, όχι το πόσο γρήγορα φτάνεις από το ένα σημείο στο άλλο», είπε ο Thierry Gaugain στο CNN.

Το τρένο εκτιμάται ότι θα απαιτούσε 350 εκατ. δολάρια και τουλάχιστον 2,5 χρόνια για να κατασκευαστεί. Ο Thierry Gaugain αποκάλυψε ότι είχε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο στο μυαλό του όταν το σχεδίαζε. Και δεν είναι άλλο από την χήρα του Steve Jobs, Laurene Powell Jobs.

Ωστόσο, αναφέρει ότι δεν έχει βρει ακόμα τον πελάτη που θα το κατασκευάσει και αναγνωρίζει ότι πρέπει να είναι «κάποιος εξίσου τρελός» με εκείνον.

viberΤο BestNews και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

 

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button