ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Η αθλητική και κοινωνική συνεισφορά της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ

στον Ορεινό Αγώνα ΛΕΒΑΔΟΣ – Mountain Trail 2020 και στον 43ο Αγώνα Δρόμου Υγείας 21 χλμ στο ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ στήριξε ως Μεγάλος Χορηγός για 5η συνεχόμενη χρονιά τον Ορεινό Αγώνα ΛΕΒΑΔΟΣ – Mountain Trail 2020 ενώ φέτος υποστήριξε και τον 43ο Αγώνα Δρόμου Υγείας – Αθήνας 21 χιλιομέτρων, αποδεικνύοντας ότι συμμετέχει συστηματικά σε σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις στην Αθήνα, αλλά και στην περιφέρεια με όλα τα μέσα που διαθέτει.

Ο Ορεινός Αγώνας ΛΕΒΑΔΟΣ – Mountain Trail 2020 πραγματοποιήθηκε στην περιοχή των πηγών της Έρκυνας (ΚΡΥΑ), έναν ιστορικό τόπο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ είχε δυναμική παρουσία στη διοργάνωση μέσα από ένα μοναδικό pasta party την προηγούμενη ημέρα του αγώνα στο πλαίσιο του οποίου οι εθελοντές του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου (ΑΚΟΛ) μαγείρεψαν με ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ. Ταυτόχρονα, η εταιρία προσέφερε σε όλους τους συμμετέχοντες ένα πακέτο σπαγέτι ολικής άλεσης ΗΛΙΟΣ, ενώ παρευρέθηκε και στην απονομή των βραβείων προσφέροντας  κουτιά δώρου με Ελληνικά ζυμαρικά από 100% σιμιγδάλι σκληρού σταριού στους ισάριθμους νικητές όλων των διαδρομών.

Μέσα στη χρονιά, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά ο 43ος Αγώνας Δρόμου Υγείας – Αθήνας 21 χιλιομέτρωνΒιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ συμμετείχε στο PastaParty που διοργανώθηκε μια ημέρα πριν τον αγώνα, στο πλαίσιο του οποίου προσέφερε ζυμαρικά, από 100% σιμιγδάλι επιλεγμένου σκληρού σιταριού, τα οποία «μεταμορφώθηκαν» σε νόστιμα και υγιεινά πιάτα για τους δρομείς. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι ποσότητες φαγητού που περίσσεψαν από το PastaParty αξιοποιήθηκαν και διανεμήθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλίμου, στην κάλυψη αναγκών απόρων ομάδων της περιοχής καθώς και στη  Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Θέλοντας συγχρόνως να επιβραβεύσει αυτή την ξεχωριστή αθλητική δράση η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ προσέφερε στους αθλητές ζυμαρικά ολικής άλεσης, τα οποία ενδείκνυνται για μια πλούσια σε ενέργεια και φυτικές ίνες και συγχρόνως υγιεινή διατροφή.

ΗΒιομηχανία ΖυμαρικώνΗΛΙΟΣυποστηρίζει συστηματικά δράσεις και διοργανώσεις που προάγουν το αθλητικό ιδεώδες και προωθούν ένα υγιεινό τρόπο ζωής, βασισμένο στην ισορροπημένη διατροφή μέσα από τις καινοτόμες προϊοντικές προτάσεις της.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ (www.heliospasta.gr).

 

Λίγα λόγια για τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ιδρύθηκε το 1932 έχοντας ως όραμα την ανώτερη ποιότητα και την πρωτοπορία. Με περισσότερα από 85 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην αγορά εντός κι εκτός συνόρων, η ΗΛΙΟΣ διαθέτει δίκτυο διανομής πανελλαδικής κάλυψης και πραγματοποιεί εξαγωγές και στις 5 ηπείρους. Η εταιρεία ΗΛΙΟΣ δημιουργώντας υψηλής ποιότητας ζυμαρικά και καινοτόμα προϊόντα έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της και επενδύει συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό, και νέους τεχνολογικούς εξοπλισμούς για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης και τις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου. Πολλά από τα προϊόντα της εταιρείας έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς για τη γεύση και την ποιότητα τους ενώ συσκευασίες ΗΛΙΟΣ έχουν επίσης βραβευτεί για το σχεδιασμό τους.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ‘ΗΛΙΟΣ’

ΠΑΝ. ΣΠ. ΔΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε. Ζ.T.

11ο  χλμ Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ,

144 51 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

ΤΗΛ: +30 2102840140-7, ΦΑΞ:+30 2102816787,

Email: welcome@heliospasta.gr

Tags

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close