ΑΘΛΗΣΗ

Με 15 μετάλλια ολοκλήρωσε τη χρονιά ο εκπληκτικός Χρήστος Βολικάκης!

Ο Χρήστος Βολικάκης, σπουδαίος ποδηλάτης από τον Βόλο, ήταν τέταρτος στο όμνιουμ, στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας πίστας, το τελευταίο για την χρονιά, που διεξήχθη στο Μπρίσμπεϊν, όμως είναι αγκαλιά με την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Έξι χρυσά, τέσσερα ασημένια και πέντε χάλκινα ήταν ο συνολικός εντυπωσιακός απολογισμός του σε τέσσερα διαφορετικά αγωνίσματα στην ποδηλασία πίστας για το 2019. Όλα σε διεθνείς αγώνες που μετρούν στην παγκόσμια κατάταξη.

Με τις επιτυχίες αυτές ο Χρήστος Βολικάκης ολοκλήρωσε την χρονιά έχοντας εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κατάταξη των παγκοσμίων Κυπέλλων στο Scratch, ενώ βρίσκεται στην τρίτη θέση του Omnium και του point race, κάτι που του δίνει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020!

Στο μήνυμα του στη σελίδα του στο Facebook αναφέρει:

Μία φανταστική αγωνιστική χρονιά έφτασε στο τέλος της!!!!!!! Επιστροφή στα πάτρια εδάφη με ασημένιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Hong Kong, χάλκινο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νεας Ζηλανδίας και 4η θέση σήμερα στο Πέμπτο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Αυστραλία στο αγώνισμα. Κυπελλούχος Κόσμου ήδη στο αγώνισμα του Scratch !!!!! Και δεύτερος στη γενική των παγκόσμιων κυπέλλων στο αγώνισμα του Omnium έχοντας ακόμη ένα Παγκόσμιο Κύπελλο το έκτο και τελευταίο στον Καναδά για να βγει η τελική κατάταξη. Όλα αυτά μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο την διαφορά μου για την Ολυμπιακή Πρόκριση και πλέον έχουνε απομείνει δύο αγώνες για την ανακοίνωση της World cup Canada τέλος Ιανουαρίου & Word Championship Berlin 2020 τέλος Φεβρουαρίου. Όλα δείχνουν πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, ήτανε μια υπέροχη χρονιά με πολύ κούραση, πάρα πολλά ταξίδια, μεγάλη πίεση στους αγώνες αλλά και φοβερά αποτελέσματα. Ρεκόρ μεταλλίων για μένα το 2019 και συνεχίζουμε!!!! Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που είστε δίπλα μου σε όλο αυτό το όμορφο αλλά και δύσκολο ταξίδι!!!!!!!!!

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button