ΒΙΒΛΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΠΑΙΔΙΦΥΣΗ

Νέο περιβαλλοντικό παραμύθι του Α. Γάκη με το ΣΥΔΙΣΑΠΑ! Ακούστε την αφήγηση του!

Νέο περιβαλλοντικό παραμύθι έγραψε ο καταξιωμένος συγγραφέας και θεατροπαιδαγωγός Δρ. ο Αντώνης Γάκης για λογαριασμό του ΣΥΔΙΣΑΠΑ!

Τα παιδιά της Πάρου και της Αντιπάρου έχουν στα χέρια τους το νέο δίγλωσσο εκπαιδευτικό οικολογικό παραμύθι «Η Ολυμπιακή Ομάδα Ανακύκλωσης Π.Α.Ρ.Ο.Σ».

Ένα πραγματικό διαμάντι για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α.Π.Α. που συμπληρώνουν τα επίσης καταξιωμένα και βραβευμένα παραμύθια του κ. Γάκη: ΑΛΙΚΗ Η ΧΕΛΩΝΑ & ΠΑΡΗΣ Ο ΓΛΑΡΟΣ. Τα έργα του κ. Γάκη έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και μαθαίνουν στα παιδιά την αξία της ανακύκλωσης με διδακτικό και ευχάριστο τρόπο.

Ο Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πάρου Αντιπάρου (ΣΥΔΙΣΑΠΑ) έχει επιδείξει ένα ιδιαίτερα αξιόλογο έργο για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο Αντώνης Γάκης δηλώνει στη σελίδα του στο fb Εν Οδώ Εκπαιδευτική Θεατρική Ομάδα/ Δρ. Αντώνη Γάκη :

«Για τρίτη χρόνια έχω την χαρά να συγγράψω το περιβαλλοντικό παραμύθι για λογαριασμό του ΣΥΔΙΣΑΠΑ Πάρου -Αντιπαρου στα ελληνικά και στα αγγλικά!!
Η Ολυμπιακή Ομάδα Ανακύκλωσης Π.Α.Ρ.Ο.Σ θα ταξιδέψει στις καρδιές σας !
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου
Apostolos Romanos εκδότης σελιδοποίηση
LIANA DENEZAKI εικονογράφηση
Anastasia Firippi μετάφραση επιμέλεια!
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρώην πρόεδρο ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α.Π.Α. @petropoulos Giannis και στη νέα πρόεδρο @calus Christina»

Και η ευχάριστη έκπληξη είναι ότι μας το αφηγείται αποκλειστικά στον Aegean Voice 107.5 – Η φωνή του Αιγαίου στην εκπομπή του Οδός Παραμυθιών με τον Αντώνη Γάκη

Ακούστε το

 

Δείτε ακόμη:

Αλίκη η Χελώνα: Ένα παραμύθι για την αξία της ανακύκλωσης

ΣΥΔΙΣΑΠΑ


 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Tags

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close