Ο Σκοπός Ζωής στηρίζει την Πνευμονολογική κλινική του Γ. Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Ο Σκοπός Ζωής στηρίζει την Πνευμονολογική κλινική του Α.Π.Θ του Γ.Ν. “Γ. Παπανικολάου” στη Θεσσαλονίκη με μία Έκθεση από ανακυκλώσιμα υλικά!

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι διπλός:

  • η συγκέντρωση χρημάτων για την στήριξη με υγειονομικό υλικό της Πνευμονολογικής κλινικής
  • και η ενημέρωση των πολιτών γύρω από το θέμα της ανακύκλωσης, με έμφαση στα οφέλη που προκύπτουν για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. 

σκοπός ζωής

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός “Σκοπός Ζωής” διοργανώνει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου 2020 (26 & 27) στο Αίθριο στη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη ένα μίνι φεστιβάλ με κεντρικό άξονα το Recycling fashion και γενικότερο την ευαισθητοποίηση των παιδιών στην κυκλική οικονομία και την ανακύκλωση, Υπό την Αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση θα αποτελέσει το αποκορύφωμα μιας σειράς εκδηλώσεων, συμμετοχής εθελοντών σε δράσεις και φεστιβάλ, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την στήριξη με υγειονομικό υλικό της Πνευμονολογικής κλινικής Α.Π.Θ του Γ.Ν. “Γ. Παπανικολάου”

Στα πλαίσια της εκδήλωσης όπου θα τηρηθούν όλοι οι προβλεπόμενοι κανόνες ασφαλείας και διαχείρισης ατόμων, οι εθελοντές του φιλανθρωπικού οργανισμού “Σκοπός Ζωής” θα εκθέσουν κοσμήματα, διακοσμητικά είδη και ρούχα φτιαγμένα από ανακυκλώσιμα υλικά.

Παράλληλα θα λειτουργήσουν στο χώρο θεματικά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά. Τα παιδιά μαθαίνουν για την ανακύκλωση βιωματικά από: το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, την Ανατολική Α.Ε., το Σωματείο Τέχνης “Μορφογέννεσις”, το Προτύπο εργαστήρι μόδας για παιδιά “Catwalk”, το Εργαστήρι Αρχιτεκτονικής archiΖΩ και το Εργαστήρι δημιουργικής γραφής “Σπίθες”.

Στόχος της θεματικής ενότητας της διοργάνωσης, η οποία θα προσφέρει ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με θεματικά εργαστήρια και happenings, είναι η ενημέρωση των πολιτών γύρω από το θέμα της ανακύκλωσης, με έμφαση στα οφέλη που προκύπτουν για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν. 

Θα ακολουθήσει αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Το Αίθριο στη ΧΑΝΘ: Νικολάου Γερμανού, Πλατεία ΧΑΝΘ, Θεσσαλονίκη

26 & 27 Σεπτεμβρίου 2020

 

Δείτε ακόμη:

Βρες τον δικό σου “Σκοπό Ζωής”

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -