ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Οι «Κυρίαρχοι των αιθέρων» εντυπωσίασαν στο Παλαιό Φάληρο!

Με σύνθημα «Κυρίαρχοι των αιθέρων» και εντυπωσιακή συμμετοχή κόσμου παρά τον άστατο καιρό, πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Φάληρο η μεγάλη εορταστική αεροπορική επίδειξη της Πολεμικής Αεροπορίας για τη γιορτή του Προστάτη της, του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Παρουσία της στρατιωτικής ηγεσίας και του αρχηγού Γ.Ε.Α. Αντιπτεράρχου Γεωργίου Μπλιούμη, οι Έλληνες πιλότοι καθήλωσαν το κοινό για μία περίπου ώρα με τους εντυπωσιακούς ακροβατικούς ελιγμούς τους, συνεχίζοντας την πετυχημένη παράδοση των μεγάλων αεροπορικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο Παλαιό Φάληρο.

Η εκδήλωση περιελάμβανε επίσης συναυλία από μουσικό σχήμα και ορχήστρα της Πολεμικής Αεροπορίας ενώ τα παιδιά και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία εικονικής πτήσης μέσω συσκευών εικονικής πραγματικότητας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, οι Βουλευτές του Νότιου Τομέα Διονύσης Χατζηδάκης, Βασίλης Σπανάκης και Δημήτρης Βαγενάς, η Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Δήμητρα Νάνου και ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Οι <<Κυρίαρχοι των αιθέρων>> εντυπωσίασαν στο Παλαιό Φάληρο!

Σε δηλώσεις μετά την εκδήλωση ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος ευχαρίστησε «τον Αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο Γεώργιο Μπλιούμη και το επιτελείο του για την άψογη συνεργασία με την Δημοτική Αρχή για την διοργάνωση της πετυχημένης εκδήλωσης και δήλωσε ότι και ο ίδιος αλλά και η πόλη θα είναι πάντα φιλόξενοι σε οποιαδήποτε εκδήλωση παρουσιάζει στον κόσμο και την κοινή γνώμη την μεγάλη προσφορά και το έργο της Πολεμικής Αεροπορίας.»

Tags

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Η θάλασσα και οι λέξεις μου, ότι με ορίζει. Αθεράπευτα ρομαντική. Έχω ένα ονειροπόλο πνεύμα αλλά ξέρω να πατώ στη γη. Λατρεύω τους ανθρώπους που λένε αλήθειες, τα ζώα και τη φύση. Γελάω, χαμογελάω και σκέφτομαι θετικά. Ένα αθώο παιδικό βλέμμα μπορεί να με κάνει να αναθεωρήσω χίλια πράγματα στη ζωή μου. Παθιάζομαι με ένα χαμόγελο. Ηρεμώ με μια αγκαλιά και με μια ματιά στη θάλασσα. Ήμουν μια κάμπια, που τώρα είναι χρυσαλίδα και θέλω να γίνω πεταλούδα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close