ΠΑΙΔΙ

Παιδιά από την Ουγκάντα χορεύουν το «Toosie Slide» του Drake(vid)

Το τραγούδι του Drake, «Toosie Slide» έχει γίνει viral σε όλο τον κόσμο με την χαρακτηριστική του χορογραφία, μετά το «In My Feelings».

Το «right foot up, left foot slide, left foot up, right foot slide» τώρα χορεύουν ορφανά παιδιά από το Masaka Kids Africana κι έχουν κλέψει τις καρδιές όλου του κόσμου.

Η χορευτική ομάδα των μικρών από την Ουγκάντα, όλο χαμόγελο και νάζι, εκτέλεσαν την χορογραφία καλύτερα και από την πρωτότυπη.

Ο Drake είδε το όμορφο αυτό βίντεο και το μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο instagram, αφού πήρε το «οκ» από τους ιδρυτές της εταιρείας. Από τότε που ο γνωστός ράπερ το αναδημοσίευσε, η Masaka Kids Africana κέρδισε 120.000 followers στη σελίδα της κι εκατοντάδες δολάρια από δωρεές.

Η μη κερδοσκοπική αυτή οργάνωση παρέχει στα παιδιά, που έχουν χάσει τον έναν ή και τους δύο γονείς, καταφύγιο, τροφή, ρούχα, εκπαίδευση και ιατρική περίθαλψη.

Παιδιά από την Ουγκάντα χορεύουν το «Toosie Slide» του Drake(vid)

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Στην Ουγκάντα όπως αναφέρουν στο site τους υπάρχουν τα περισσότερα ορφανά παιδάκια από οπουδήποτε-περίπου 2,4 εκατομμύρια- λόγω της φτώχειας, της επιδημίας του AIDS αλλά και των πολλών ετών εμφύλιων συγκρούσεων.

Μέσα απ το τραγούδι, τον χορό αλλά και την αγάπη τους για την Ουγκάντα, προσπαθούν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους και να βρουν τα ταλέντα τους και τις προοπτικές για μια καλύτερη ζωή.

Tags

Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close