Thursday, 15 October 2025

«Πες ΜΑΣ ΤΟ»: Το νέο podcast του «Άλμα Ζωής» για τον καρκίνο του μαστού

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

O Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» παρουσιάζει το νέο του podcast για τον καρκίνο του μαστού με τίτλο «Πες ΜΑΣ ΤΟ».

Μέσα από μια σειρά θεματικών επεισοδίων θίγονται θέματα που αφορούν στον καρκίνο του μαστού, αναδεικνύοντας όλες τις πτυχές της ασθένειας: από την πρόληψη και τη διάγνωση μέχρι την ίαση και τη ζωή μετά τον καρκίνο του μαστού. Κάθε μήνα η Φρόσω Τζιντζηροπούλου, Ψυχολόγος Υγείας, MSc–Ψυχοθεραπεύτρια του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», συνομιλεί με survivors, εθελόντριες του συλλόγου και επαγγελματίες υγείας και μαζί απαντούν σε απλά αλλά και σύνθετα ερωτήματα που αφορούν τον καρκίνο του μαστού, παρουσιάζοντας την αληθινή διάσταση μιας ασθένειας δύσκολης αλλά και αντιμετωπίσιμης.Άλμα Ζωής podcast

Στόχος του podcαst είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού και τις μεθόδους πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης από εξειδικευμένους επαγγελματίες, η ενδυνάμωση των ασθενών με πρώιμο αλλά και μεταστατικό καρκίνο μαστού και των οικογενειών τους καθώς και η απομυθοποίηση της νόσου μέσα από αληθινές ιστορίες δύναμης και ελπίδας.

Ο πρώτος κύκλος περιλαμβάνει 3 μηνιαία επεισόδια:

• Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022
Επ.1: Η χαρά της προσφοράς μέσα από την οργανωμένη αλληλοβοήθεια (feat. Αντιγόνη Μελετίου, Survivor-Εκπαιδευμένη Εθελόντρια του Συλλόγου «Άλμα Ζωής»)

• Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022
Επ.2: Η ζωή με μετάσταση (feat. Πάολα Γιαννοπούλου Survivor-Εκπαιδευμένη Εθελόντρια του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», Μέλος ΔΣ)

• Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022
Επ.3: Πώς να μειώσω τις πιθανότητες να νοσήσω ξανά (feat. Σταυρούλα Ντρουφάκου, Παθολόγος- Ογκολόγος, Επιστημονική Συνεργάτιδα Ε’ Ογκολογικής Κλινικής, ΙΑΣΩ Γενική Κλινική)

Μπορείτε να ακούτε το podcast «Πες ΜΑΣ ΤΟ» δωρεάν από τις 18 Οκτωβρίου 2022 σε:

• Spotify: https://tinyurl.com/4j4mjs8z
• Google Podcasts: https://tinyurl.com/yrurez37
• Apple Podcasts: https://tinyurl.com/2p83k68t

Μπείτε στην ομάδα μας να ενημερώνεστε για όλα τα καλά νέα από το 1ο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Ακολουθήστε το Bestnews στο Facebook [ΚΛΙΚ ΕΔΩ]

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Newsletter

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα καλά νέα που θα σας φτιάχνουν τη μέρα!