Προσφορά AEGEAN: Όλα τα εισιτήρια FLEX – Αποσκευή και δυνατότητα αλλαγής

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Από 18/5/2020 έως 15/6/2020, και ανεξάρτητα από την ημερομηνία του ταξιδιού, όλα τα εισιτήρια της Aegean θα έχουν τα χαρακτηριστικά της κατηγορίας FLEX.

Mε μήνυμα του διευθύνοντα συμβούλου της η AEGEAN έκανε γνωστό ότι από 18/5 έως 15/6, και ανεξάρτητα από την ημερομηνία του ταξιδιού, όλα τα εισιτήρια θα έχουν τα χαρακτηριστικά της κατηγορίας FLEX ώστε να συμπεριλαμβάνουν την δυνατότητα παράδοσης αποσκευής χωρίς επιπλέον χρέωση αλλά και τη δυνατότητα αλλαγής χωρίς rebooking fees.

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Στο μήνυμά του ο Δημήτρης Γερογιάννης αναφέρει μεταξύ άλλων:

Στη δύσκολη συνθήκη που επέβαλλε η πανδημία, πετύχαμε έναν ακόμα σημαντικό στόχο. Αφού τριπλασιάσαμε τα μίλια που εσείς απλόχερα δωρίσατε, είμαστε σε θέση να πούμε το κοινό, μικρό μας «ευχαριστώ» προσφέροντας εισιτήρια στο προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς της Ελλάδας. Και ήταν αυτή η μεγάλη, συγκινητική συμμετοχή όλων σας, που μας παρακίνησε να επεκτείνουμε ακόμα περισσότερο την προσπάθεια μας. Για να γίνει το «ευχαριστώ» μας λίγο μεγαλύτερο,  συνεργαζόμαστε αυτή την περίοδο με τις αρχές των αεροδρομίων και τους τουριστικούς φορείς της Ελλάδας, ώστε να καταφέρουμε να προσφέρουμε στους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης όχι μόνο εισιτήρια, αλλά ένα ολοκληρωμένο πακέτο ταξιδιού.

Η χώρα μας αντιμετώπισε με επιτυχία την πρώτη φάση της υγειονομικής κρίσης. Και είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για αυτή την κοινή μας κατάκτηση.

Με σεβασμό στην επιτυχημένη μέχρι σήμερα εθνική προσπάθεια, εργαζόμαστε με προσήλωση για να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις της πανδημίας. Έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων μας και σε στενή συνεργασία με τις αρχές, έχουμε ήδη αλλάξει τις διαδικασίες επιβίβασης, πρόσβασης αλλά και εξυπηρέτησης στο αεροσκάφος και έχουμε αναβαθμίσει τις διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης των αεροσκαφών μας.

Η χρήση μάσκας έχει ήδη γίνει υποχρεωτική τόσο για τους επιβάτες όσο και για τα πληρώματά μας, ενώ στο εξής θα επιτρέπεται η μεταφορά στην καμπίνα μόνο ενός προσωπικού αντικειμένου. Επίσης, θα κρατάμε πλέον τις 3 τελευταίες σειρές καθισμάτων κενές για την δυνατότητα απομόνωσης πιθανού συμπτωματικού επιβάτη. Εντός της εβδομάδας θα λάβετε ειδικό υλικό, για όλα τα προστατευτικά μέτρα και τις νέες διαδικασίες που θα εφαρμόσουμε, στα πλαίσια των νέων πρωτοκόλλων, για να ταξιδεύουμε με ασφάλεια.

Από σήμερα (18/5) λοιπόν, που αίρονται οι περιορισμοί για την Ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη και την επόμενη εβδομάδα για όλα τα νησιά της Ελλάδας, είμαστε έτοιμοι να πετάξουμε ξανά μαζί στο εσωτερικό.

Έτοιμοι να αποκαταστήσουμε, με σταδιακά προσεκτικά βήματα, στις επόμενες εβδομάδες και στους επόμενους μήνες και το δίκτυό μας στο εξωτερικό. Οι πρώτοι προορισμοί που ενεργοποιούνται από την Αθηνά στις επόμενες μέρες, αρχικά με μικρή συχνότητα, είναι το Μόναχο, η Φρανκφούρτη, η Γενεύη και η Ζυρίχη ενώ ενισχύονται και οι πτήσεις προς Βρυξέλλες που δεν είχαν σταματήσει ποτέ. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Και εφόσον στην νέα εποχή το ταξίδι αλλάζει, προσαρμόζουμε αντίστοιχα τα εισιτήρια μας ώστε να έχετε περισσότερη ευελιξία και σιγουριά. Έτσι, για αγορές εισιτήριων από σήμερα 18/5 έως 15/6 και ανεξάρτητα από την ημερομηνία του ταξιδιού, όλα τα εισιτήρια μας θα έχουν τα χαρακτηριστικά της κατηγορίας FLEX, ώστε να συμπεριλαμβάνουν την δυνατότητα παράδοσης αποσκευής χωρίς επιπλέον χρέωση αλλά και τη δυνατότητα αλλαγής χωρίς rebooking fees.

Μια νέα ταξιδιωτική εμπειρία
Με απόλυτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια όλων μας και σε στενή συνεργασία με τις αρχές, έχουμε πάρει όλα τα προστατευτικά μέτρα ώστε να είσαι και να αισθάνεσαι ασφαλής μαζί μας σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σου.
Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους επιβάτες στους χώρους του αεροδρομίου και κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Επιτρέπεται μόνο ένα προσωπικό αντικείμενο (γυναικεία/αντρική τσάντα ή θήκη φορητού υπολογιστή) ή μια χειραποσκευή, εντός των επιτρεπόμενων ορίων, στην καμπίνα του αεροσκάφους.

Πριν την πτήση
 • Σου προτείνουμε να κάνεις online check in, έως και 48 ώρες πριν την πτήση σου και να επιλέξεις τη θέση που προτιμάς, για να αποφύγεις τυχόν συνωστισμό στο αεροδρόμιο.
 • Έλεγξε τους ισχύοντες ταξιδιωτικούς περιορισμούς, την κατάσταση της πτήσης σου και τυχόν αλλαγές στις διαδικασίες του αεροδρομίου αναχώρησης πριν από κάθε σου ταξίδι.
Στο αεροδρόμιο
 • Έχουμε τοποθετήσει ειδικό προστατευτικό Plexiglass σε όλα τα εκδοτήριά μας, δοχεία με αντισηπτικό και σήμανση δαπέδου για την τήρηση των αποστάσεων.
 • Έχουμε αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία των Business Lounges σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.
 • Η επιβίβαση πραγματοποιείται ανά μικρές ομάδες επιβατών ξεκινώντας από τις θέσεις στο παράθυρο, ενώ θα σου ζητήσουμε να σκανάρεις το boarding pass στους ειδικούς oπτικούς αναγνώστες και να επιδείξεις το διαβατήριο ή την ταυτότητά σου χωρίς επαφή με το προσωπικό. Σε περίπτωση μεταφοράς στο αεροσκάφος με λεωφορείο, αξιοποιείται μόνο το 50% του διαθέσιμου χώρου του.
Εν πτήσει
 • Προσφέρουμε ατομικά μπουκαλάκια νερού, συσκευασμένα σνακ, και αντισηπτικά μαντηλάκια.
 • Δεν θα διαθέτουμε προσωρινά το περιοδικό μας ή εφημερίδες, αλλά στις πτήσεις εξωτερικού είναι διαθέσιμη η ψυχαγωγική πλατφόρμα AEGEAN Stream, στην οποία μπορείς να συνδεθείς από τη συσκευή σου μέσω του Aegean APP.
 • Έχουμε αναστείλει προσωρινά τις αγορές εν πτήσει.
 • Σε κάθε πτήση, κρατάμε κενές 3 σειρές – είτε στο μπροστινό ή στο πίσω μέρος – ανάλογα με τον τύπο του αεροσκάφους, για τη διαχείριση πιθανού ύποπτου κρούσματος.
Στον προορισμό
 • H αποβίβαση πραγματοποιείται από την μπροστινή είσοδο του αεροσκάφους, ανά μικρές ομάδες επιβατών ξεκινώντας από τις θέσεις στο διάδρομο.
Νέα πρότυπα καθαρισμού
Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις γύρω από τα θέματα υγιεινής και ήδη, από την έναρξη της πανδημίας έχουμε προσαρμόσει αντίστοιχα τις διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης.
Εντατικός καθαρισμός αεροσκαφών
Έχουμε διπλασιάσει τον χρόνο καθαρισμού μεταξύ όλων των πτήσεων σε όλους τους σταθμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τόσο κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά και μετά την ολοκλήρωση των πτήσεων κατά τη διάρκεια της νύχτας.
 • Πραγματοποιούμε ενισχυμένο καθαρισμό με ήπια απολυμαντικά σύμφωνα με τις ειδικές οδηγίες του ΕΟΔΥ, σε όλες τις επιφάνειες όπως καθίσματα, μπράτσα καθισμάτων, τραπεζάκια, πλευρικούς τοίχους, τουαλέτες κ.α.
 • Εφαρμόζουμε ειδική διαδικασία απολύμανσης στα αεροσκάφη με άφιξη στην Αθήνα από προορισμούς εξωτερικού. Παράλληλα πραγματοποιούμε τακτικές απολυμάνσεις σε όλα μας τα αεροσκάφη.
Κυκλοφορία του αέρα εν πτήσει
Όλη η ποσότητα του αέρα που βρίσκεται στην καμπίνα των αεροσκαφών μας ανανεώνεται κατά μέσο όρο, κάθε 3 λεπτά κατά τη διάρκεια της πτήσης, χρόνος σημαντικά μεγαλύτερος από το μέσο όρο που συναντάται σε άλλους κλειστούς χώρους. Όλα τα αεροσκάφη της οικογένειας των Airbus είναι εξοπλισμένα με φίλτρα HEPA (High Efficiency Particulate Arrestors) τα οποία αιχμαλωτίζουν πάνω από το 99% των βακτηρίων και ιών.
Το πλήρωμα
Τα μέλη πληρώματος καμπίνας είναι εκπαιδευμένα σύμφωνα με τους τελευταίους κανόνες υγιεινής και τα πρότυπα καθαρισμού και φορούν υποχρεωτικά προστατευτικό εξοπλισμό (μάσκα και γάντια) σε όλη τη διάρκεια της πτήσης. Επιπλέον, κάθε 15 μέρες πραγματοποιούμε τεστ για Covid-19, στα πληρώματα καμπίνας που παραμένουν ενεργά και πραγματοποιούν πτήσεις. Τα τεστ διενεργούνται στις εγκαταστάσεις μας στο αεροδρόμιο.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -