ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Σωτήρης Γεωργούντζος – Κορωνοϊός 1- 0!!! Νικητής και ακόμη πιο δυνατός

Μια μεγάλη μάχη έδωσε ο Σωτήρης Γεωργούντζος με τον κορωνοϊό και βγήκε νικητής, χαμογελαστός και πιο δυνατός! Σ αυτόν τον αγώνα ο Σωτήρης κέρδισε πανηγυρικά!

Έπαιξε καλά μπαλίτσα και με όλες του τις δυνάμεις σούταρε στα δίχτυα του κορονοϊού. Και κάπου εκεί η ζωή ως διαιτητής… σφύριξε ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!

Τέλος καλό είχε η περιπέτεια της υγείας του γνωστού δημοσιογράφου από την Καλαμάτα, Σωτήρη Γεωργούντζου.

Αφού είχε μείνει αρκετές μέρες στο σπίτι του σε καραντίνα με έντονα συμπτώματα, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και νοσηλεύτηκε για περίπου δέκα ημέρες.

«Είμαι δυνατός, δεν φοβάμαι τον κορονοϊό, με την αγάπη σας και την συμπαράστασή σας θα τα καταφέρω, να είστε σίγουροι ρε!!! Ευχαριστώ θερμά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό στο Νοσοκομείου της Καλαμάτας και στο Πανεπιστημιακό του Ρίου στην Πάτρα μας! Τους φίλους, τους συγγενείς, τους συνεργάτες και πάνω απ’ όλα εσάς βέβαια όλους, τους χιλιάδες!!! Θα τα ξαναπούμε φυσικά!!!»

Εκεί με παράθυρο ελπίδας που έβλεπε την εντυπωσιακή γέφυρα Ρίου – Αντιρίου έστελνε μηνύματα αισιοδοξίας και με την ευχή το δικό του πάθημα να γίνει μάθημα σε άλλους, προέτρεπε όλους να μένουμε σπίτι!

Τον στρίμωξε τον κορονοϊό ο Σωτήρης Γεωργούντζος, τον έκλεισε στην μικρή του περιοχή και του έδειξε ποιος έχει την υπεροχή…

Τώρα αναρρώνει στο σπίτι του, εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και προσμένει να επιστρέψει στο sportstonoto.gr

Ο Σωτήρης, πάντα δυναμικός και χειμαρρώδης, έγινε αγαπητός σε όλους μας με τον έξω καρδιά χαρακτήρα του αλλά και με τις ιδιαίτερες περιγραφές του στις μεταδόσεις των αγώνων ποδοσφαίρου.

Απολαύστε τον:


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button