ΜΟΥΣΙΚΗ

Stray Art Festival – Γιορτή Περιπλανώμενης Τέχνης στη Σύρο

Φέτος και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Stray Art Festival επιστρέφει πιστό στο ραντεβού του αυτό το Σεπτέμβρη στις 20-22 του μήνα με τρία μερόνυχτα γεμάτα τοιχογραφίες, δρώμενα, φαγητό και μουσική με φόντο το κυκλαδίτικο τοπίο και σκοπό την ανάδειξη της κουλτούρας του δρόμου.

Stray Art Festival

Το 2ο και τελευταίο pre event μας πριν την μεγάλη στιγμή του φεστιβάλ έρχεται στις 24 Αυγούστου 2019 στις 8 μμ. με καλοκαιρινή διάθεση και πολύ πολύ κέφι. Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται από ένα πολύωρο γλέντι με τους Bandallusia. 

Οι Bandallusia είναι μια μπάντα 9 μελών των:

-Ηλιάνα Πασπάλα: Τραγούδι, Μπεντίρ

-Γιώργος Αντώνης: Τραγούδι, Τουμπερλέκι, Νταούλι

-Ορέστης Γαργουλάκης: Φλάουτο, Φλογέρα

-Μιχάλης Χρήστου: Λαούτο

-Κωστής Παναγούλης: Ηλεκτρική και Ακουστική κιθάρα

-Αποστόλης Σταθόπουλος: Ακουστική κιθάρα, Μπαγλαμά

-Αλέξανδρος Ορφανός: Τρομπέτα, Ιρλανδικό μπουζούκι

-Στέλιος Χρυσανθόπουλος: Ηλεκτρικό Μπάσο, Βιολί

-Ηρακλής Τσεσμελής: Τύμπανα

Με κύριο συστατικό τους την ενέργεια και το κέφι επί σκηνής και παντρεύοντας σύγχρονες και παραδοσιακές επιρροές η 9 μελής ορχήστρα πρόκειται να μας ταξιδέψει σε παραδοσιακούς, έντεχνους και ρεμπέτικους ρυθμούς χαρίζοντας μας μια ξεχωριστή και πολύπλευρη βραδιά με οδηγό το ξεφάντωμα και την διασκέδαση.

Ο χώρος στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αποτελεί το Ιδρυμα Μπαμπαγιώτειο (ΚΕΚ), μία ανοιχτή αυλή στην βιομηχανική καρδιά της Ερμούπολης της Σύρου. Το κοινό μας γνώρισε τον αναδιαμορφωμένο χώρο από την ομάδα μας στο 1ο pre event ενώ έδωσε την δική του πινελιά σε έναν από τους τοίχους αφήνοντας εκεί μια ανάμνηση που θα υπάρχει για πάντα.

Το 2ο pre event μας είναι η τέλεια ευκαιρία για μια πρώτη γνωριμία πριν το φεστιβάλ ή για ένα ακόμη θερινό αντάμωμα. Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί!

 


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button