ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Συγκινητικό χειροκρότημα σε ασθενή που βγήκε από τη ΜΕΘ στη Κρήτη(vid)

Συγκλονιστική στιγμή στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όταν η επιβάτιδα του κρουαζιερόπλοιου από την Αργεντινή εξήλθε από τη ΜΕΘ, έχοντας νικήσει τον κορονοϊό.

Εν μέσω χειροκροτημάτων και σε μία πολύ δυνατή συναισθηματικά στιγμή εξήλθε από τη ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου Κρήτης, η επιβάτιδα του κρουαζιερόπλοιου “Costa Victoria” από την Αργεντινή που είχε διαγνωστεί θετική στον κορονοϊό, τον οποίο και κατάφερε να νικήσει.

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Το εν λόγω video ανάρτησε ο διευθυντής της ΜΕΘ Βενιζελείου, Ανέστης Κιούλπαλης γράφοντας:

Η συγκίνηση είναι μεγάλη. Η πρώτη ασθενής μας με σοβαρή λοίμωξη από τον νέο κορωνοϊό βγαίνει από την ΜΕΘ και μεταφέρεται στην πνευμονολογική κλινική. Οι πιθανότητες ήταν συντριπτικά εναντίον της. Τα κατάφερε, όμως, χάρη στις προσπάθειες όσων διακρίνονται πίσω μου, των νοσηλευτών και των γιατρών της μονάδας και όλων των εργαζομένων στο νοσοκομείο, που με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό, πρόσφεραν αυτό που πάντα δίνουν στους ασθενείς μας. Την ευκαιρία της επιβίωσης. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, αλλά και στον κρητικό λαό που από την πρώτη στιγμή έδειξε αλληλεγγύη σε μια ξένη γυναίκα που χρειαζόταν βοήθεια και δεν είχαμε σκηνές μισαλλοδοξίας και μισανθρωπισμού που βλέπουμε δυστυχώς σε άλλες περιοχές του κόσμου. Το Βενιζέλειο παρότι δεν είναι νοσοκομείο αναφοράς, έδειξε ότι τα καταφέρνει στα δύσκολα. Ευελπιστούμε με μεγαλύτερη στήριξη να έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα”.

Δείτε τη συγκλονιστική στιγμή:

Δείτε ακόμη:

«Άντε, σιδερένιος»: Η συγκλονιστική στιγμή της αποσωλήνωσης ασθενή με Covid-19 σε ελληνική ΜΕΘ (vid)

«Άντε, σιδερένιος»: Η συγκλονιστική στιγμή της αποσωλήνωσης ασθενή με Covid-19 σε ελληνική ΜΕΘ (vid)

Πηγή: news247.gr

Tags

Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close