Τεχνική 2+2 με μια μόνο επέμβαση: Όμορφο ντεκολτέ, φυσικό πλούσιο στήθος και καλλίγραμμο σώμα

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Η τεχνική 2+2 ή αλλιώς τετραπλού σχεδιασμού “four plane” εξασφαλίζει ένα εκθαμβωτικό στήθος και ταυτόχρονα το πιο λεπτό, πιο καλλίγραμμο και πιο γραμμωμένο σώμα που μπορεί να αποκτήσει μια γυναίκα, αφού έτσι δημιουργείται ένα πανέμορφο ντεκολτέ με άψογο σχήμα στήθους και το πιο καλλίγραμμο, λεπτό σώμα, επιτέλους χωρίς κυτταρίτιδα.

Όπως εξηγεί ο Ιωάννης Λύρας το αποτέλεσμα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η απόκτηση ενός όμορφου, πλούσιου φυσικού στήθους και ενός αρμονικού σώματος, ταυτόχρονα. Το νέο σώμα φαίνεται πιο γυμνασμένο, και σίγουρα πιο νεανικό. Μετά από αυτή την συνδυαστική επέμβαση, η γυναίκα νιώθει ανανεωμένη, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και τονισμένη θηλυκότητα.

Το ζητούμενο επιτυγχάνεται επιστημονικά, τοποθετώντας τα πιο ασφαλή ιατρικά ενθέματα τελευταίας τεχνολογίας στο στήθος και ταυτόχρονα δικό μας λίπος, το οποίο αφαιρείται οριστικά από περιοχές του σώματος όπου μας ενοχλεί, προσδίδοντας έτσι νέες αρμονικές γραμμές συνολικά στο σώμα και ένα σχήμα κλεψύδρας που είναι πολύ κολακευτικό.

Εξάλλου, η χρήση του δικού μας λίπους είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή αφού είναι υλικό από τον ίδιο μας τον οργανισμό. Είναι ασφαλές και δίνει φυσικό εντυπωσιακό αποτέλεσμα  σε οποία περιοχή και αν τοποθετηθεί, είτε στο πρόσωπο είτε στο σώμα.

 

Γρήγορα και ανώδυνα

Ανάλογα με την σωστή ένδειξη και τις επιθυμίες της κάθε γυναίκας, υπάρχει η «τριπλή» και η  «τετραπλή τεχνική», 2+1 (στήθος & ντεκολτέ + «ψωμάκια») και 2+2 (στήθος & ντεκολτέ + ψωμάκια & ανόρθωση γλουτών) με εκπληκτικά αποτελέσματα

Με αυτές τις μεθόδους οι ενδιαφερόμενες ευνοούνται από την ταυτόχρονη αφαίρεση τοπικού πάχους από τις περιοχές του σώματος που τις ενοχλεί (όπως τα ψωμάκια, τα γόνατα, το προγούλι κλπ) και την επανατοποθέτησή του στην νέα του θέση, επιτυγχάνοντας άμεσα με αυτόν τον τρόπο ένα υπέροχο φυσικό ντεκολτέ που δεν προδίδεται, αφού το νέο στήθος είναι σφριγηλό, με σταγονοειδές σχήμα και το μέγεθος που με βεβαιότητα αρέσει στις περισσότερες γυναίκες.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης σας με τον γιατρό  σας, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε εμφυτεύματα  σιλικόνης διαφόρων μεγεθών για να σας βοηθήσουν να οπτικοποιήσετε και να καθορίσετε την εμφάνιση (σχήμα-μέγεθος) που επιθυμείτε να επιτύχετε μέσω της επέμβασης αυξητικής στήθους.

Η επέμβαση πραγματοποιείται σε οργανωμένη κλινική, παρουσία έμπειρου αναισθησιολόγου, από την οποία η ενδιαφερόμενη  μπορεί να αποχωρήσει μετά από μερικές ώρες, είναι εντελώς ανώδυνη και δεν απαιτείται διανυκτέρευση στο νοσοκομείο. Η ενδιαφερόμενη μπορεί σύντομα  να  ανταποκριθεί στην εργασία της άλλα και σε όλες τις κοινωνικές υποχρεώσεις τηρώντας τις μετεγχειρητικές οδηγίες !!! Η τεχνική είναι ακίνδυνη και δεν εμποδίζει καθόλου τις εξετάσεις του μαστού και το θηλασμό.

«Το αποτέλεσμα από τη χρήση της «τριπλής» 2+1 ή της «τετραπλής» 2+2 μεθόδου  είναι  εκπληκτικό και απόλυτα  φυσικό. Η  κινητικότητα και η συμπεριφορά  του νέου στήθους είναι θεαματική, ακολουθώντας  απολύτως τις κινήσεις του σώματος. Το νέο  στήθος  είναι όμορφο και φυσικό. Το νέο  σχήμα σώματος είναι ψηλόλιγνο, αρμονικό και συνολικά πιο γραμμωμένο.   Οι γλουτοί δείχνουν ανορθωμένοι και χωρίς κυτταρίτιδα» εξηγεί ο Ιωάννης Λύρας.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι η νέα αυτή συνδυαστική μέθοδος εκτός από τα θεαματικά της αποτελέσματα είναι η πιο οικονομική από όλες αφού με μία μόνο επέμβαση και μία μόνο αναισθησία επιτυγχάνουμε συνολική σμίλευση.

 

Δρ Ιωάννης Λύρας

Διευθυντής Πλαστικός Χειρουργός

Επίτιμος πρόξενος της Βραζιλίας στον Πειραιά, Ελλάδα www.ioannislyras.com  

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -