Το 9χρονο αγόρι που ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη να χαρίσει το δώρο του

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ένα 9χρονο αγόρι έγραψε γράμμα στον Άγιο Βασίλη ζητώντας να δώσει το δώρο του σε ένα άλλο παιδί που το είχε πραγματικά ανάγκη.

Οι γονείς του μικρού αγοριού, ο Jason και η Sandi Boyer κάθε χρόνο επιλέγουν να κάνουν κάποια δωρεά σε οργανισμούς που συνήθως βοηθούν παιδιά. Αυτά τα  Χριστούγεννα επέλεξαν το Barry L. Joyce Cancer Fund το οποίο τους έφερε σε επαφή με μια γιαγιά που μεγάλωνε μόνη τα εγγόνια της. Πρόσφατα, μάλιστα είχαν χάσει τον παππού τους και το πιο μικρό αγόρι ήταν πολύ στεναχωρημένο.

Έτσι, είχε ζητήσει για δώρο Χριστουγέννων ένα hoverboard, ένα ηλεκτρικό πατίνι ισορροπίας, όπως ακριβώς και ο γιος τους ο Hudson. Όταν ο Hudson το έμαθε έγραψε γράμμα στον Άγιο Βασίλη και του ζητούσε να χαρίσει το δώρο του στο αγόρι καθώς δεν ήθελε να είναι στεναχωρημένος αυτές τις μέρες.

O Hudson με τους γονείς του, Jason και Sandi Boyer

Οι δύο γονείς θα κάνουν δώρο και στα δυο παιδιά, φυσικά, από ένα hoverboard. Ο μπαμπάς του Hudson, είπε: «Δεν μπορούσαμε εννοείται να αφήσουμε το παιδί χωρίς δώρο, ειδικά αυτή την εποχή που γνωρίζουμε πόσο δυσκολεύεται όλος ο κόσμος και πόσο μάλλον η γιαγιά του με τα έξοδα που έχει κάθε μήνα λόγω της υγείας της».

«Εξηγήσαμε την ιστορία στον γιο μας και τον ρωτήσαμε αν ήταν πρόθυμος να δώσει το δώρο του στο μικρό παιδί. Εκείνος συμφώνησε κατευθείαν και δεν το περιμέναμε καθώς ζητούσε αυτό το δώρο όλη τη χρονιά. Σκεφτήκαμε πως μετά από κάποιες μέρες θα το ξεχνούσε αλλά όταν ήρθε και μας έδωσε το γράμμα που έγραψε στον Άγιο Βασίλη και του ζητούσε να μην του φέρει το δώρο του για να το δώσει στο άλλο παιδάκι, μείναμε άφωνοι».

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -