ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΦΥΣΗ

Το πρώτο δέντρο φυτεύτηκε στα καμένα της Αρχαίας Ολυμπίας

Μήνυμα ελπίδας για το μέλλον έστειλαν οι 15χρονοι Βασίλης Παπαϊωάννου και Γιώργος Γαλάννης από την Αρχαία Ολυμπία.

Τα δύο παιδιά σε μία συμβολική κίνηση, μετά τη φωτιά στην περιοχή, φύτευσαν το πρώτο δέντρο, μία ελιά, στον καμένο λόφο Γαλανή της Αρχαίας Ολυμπίας.

Τη φωτογραφία «τράβηξε» ο πατέρας του ενός από τους 15χρονους, ο Χρήστος Παπαϊωάννου και γρήγορα έγινε viral.«Tο πρώτο δέντρο από δύο 15χρονα παιδιά. Αρχαία Ολυμπία. Παπαϊωάννου Βασίλης, Γαλάννης Γιώργος. Παρακαλούμε μην μας το πειράξετε, θέλουμε να θυμόμαστε αυτήν την ημέρα που είναι και Μεταμόρφωση του Σωτήρος!!!» έγραψε σε ανάρτησή της η μητέρα του ενός.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button