ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΖΩΑ

Τρίκαλα: «Μείνετε σπίτι, θα τα φροντίσουμε εμείς» αδέσποτα και δεσποζόμενα

Τα Τρίκαλα έχουν γίνει πλέον γνωστά για τις πρωτοποριακές του ενέργειες τα τελευταία χρόνια. Έτσι και τώρα σ αυτές τις δύσκολες στιγμές, με ανακοίνωση του ο Δήμος Τρικκαίων καθησυχάζει τους φιλόζωους της περιοχής, προβαίνοντας σε μια εξαιρετική κίνηση αγάπης και σεβασμού!

«Μείνε σπίτι, θα τα φροντίσουμε εμείς», η πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα. Κοντά στους τετράποδους φίλους και με μέριμνα για την τροφή τους, τοποθετήθηκαν ταΐστρες σε 4 διαφορετικά σημεία της πόλης των Τρικάλων!!!

Εξάλλου, οι ταβέρνες είναι κλειστές, οι τρικαλινοί/ες παραμένουν στο σπίτι και η δυσκολία επιβίωσης για τα αδέσποτα ζώα είναι αυξημένη.

Τα σημεία αυτά είναι:

  1. Έναντι του δημοτικού χώρου στάθμευσης της οδού Κανούτα
  2. Στον χώρο στάθμευσης των δικαστηρίων
  3. Στο ΚΑΠΗ του πάρκου Ματσόπουλου
  4. Στο Μουσείο Τσιτσάνη

Τρίκαλα: «Μείνετε σπίτι, θα τα φροντίσουμε εμείς» αδέσποτα και δεσποζόμενα

Ταυτόχρονα, ο Δήμος Τρικκαίων βρίσκεται δίπλα και στα δεσποζόμενα ζώα και τους ιδιοκτήτες τους. Εάν κάποιος/α συμπολίτη/ισσας με δεσποζόμενο ζώο χρειαστεί να νοσηλευτεί, ο Δήμος Τρικκαίων αναλαμβάνει να το φιλοξενήσει στον ιδιωτικό χώρο με τον οποίο υπάρχει ήδη σχετική σύμβαση. Απαραίτητη προϋπόθεση, το ζώο να είναι εμβολιασμένο και να διαθέτει το τσιπ.

Ο Δήμος Τρικκαίων υπενθυμίζει την πιστή τήρηση των μέτρων που συστήνουν οι ειδικοί
#ΜένουμεΣπίτι

Διαβάστε επιπλέον ειδήσεις για τα Τρίκαλα εδώ.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook για να βλέπετε συχνότερα τα θετικά μας νέα!!

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close