ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΖΩΑ

Τρίκαλα: «Μείνετε σπίτι, θα τα φροντίσουμε εμείς» αδέσποτα και δεσποζόμενα

Τα Τρίκαλα έχουν γίνει πλέον γνωστά για τις πρωτοποριακές του ενέργειες τα τελευταία χρόνια. Έτσι και τώρα σ αυτές τις δύσκολες στιγμές, με ανακοίνωση του ο Δήμος Τρικκαίων καθησυχάζει τους φιλόζωους της περιοχής, προβαίνοντας σε μια εξαιρετική κίνηση αγάπης και σεβασμού!

«Μείνε σπίτι, θα τα φροντίσουμε εμείς», η πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα. Κοντά στους τετράποδους φίλους και με μέριμνα για την τροφή τους, τοποθετήθηκαν ταΐστρες σε 4 διαφορετικά σημεία της πόλης των Τρικάλων!!!

Εξάλλου, οι ταβέρνες είναι κλειστές, οι τρικαλινοί/ες παραμένουν στο σπίτι και η δυσκολία επιβίωσης για τα αδέσποτα ζώα είναι αυξημένη.

Τα σημεία αυτά είναι:

  1. Έναντι του δημοτικού χώρου στάθμευσης της οδού Κανούτα
  2. Στον χώρο στάθμευσης των δικαστηρίων
  3. Στο ΚΑΠΗ του πάρκου Ματσόπουλου
  4. Στο Μουσείο Τσιτσάνη

Τρίκαλα: «Μείνετε σπίτι, θα τα φροντίσουμε εμείς» αδέσποτα και δεσποζόμενα

Ταυτόχρονα, ο Δήμος Τρικκαίων βρίσκεται δίπλα και στα δεσποζόμενα ζώα και τους ιδιοκτήτες τους. Εάν κάποιος/α συμπολίτη/ισσας με δεσποζόμενο ζώο χρειαστεί να νοσηλευτεί, ο Δήμος Τρικκαίων αναλαμβάνει να το φιλοξενήσει στον ιδιωτικό χώρο με τον οποίο υπάρχει ήδη σχετική σύμβαση. Απαραίτητη προϋπόθεση, το ζώο να είναι εμβολιασμένο και να διαθέτει το τσιπ.

Ο Δήμος Τρικκαίων υπενθυμίζει την πιστή τήρηση των μέτρων που συστήνουν οι ειδικοί
#ΜένουμεΣπίτι

Διαβάστε επιπλέον ειδήσεις για τα Τρίκαλα εδώ.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook για να βλέπετε συχνότερα τα θετικά μας νέα!!


Σχετικά άρθρα

Back to top button