Vegan Fiesta | 3&4 Δεκεμβρίου 2022 | Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Στο ιστορικό, ανακατασκευασμένο κτήριο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης διοργανώνεται στις 3 και 4 Δεκεμβρίου το Vegan Fiesta Hellas, το οποίο προσκαλεί το κοινό να γνωρίσει τον βιγκανισμό και μια ποικιλία οικολογικών προϊόντων.

Στόχος του Vegan Fiesta Hellas, το οποίο θα έχει ελεύθερη είσοδο, είναι να απαντήσει σε ερωτήματα και ανησυχίες που υπάρχουν σχετικά με τον βιγκανισμό και να προβάλλει τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει στην υγεία, το περιβάλλον και την προστασία των ζώων.

Η εκδήλωση θα προσφέρει επίσης εναλλακτικές λύσεις για το κρέας, φυτικά γάλατα και ροφήματα.

Οι επισκέπτες θα μάθουν πώς να αντικαταστήσουν το κρέας, τα αυγά και τα γαλακτοκομικά σε αγαπημένες τους συνταγές (πίτσα, μουσακά, σουβλάκι, πίτα γύρο, στιφάδο κτλ.), ώστε να συνεχίσουν να τις απολαμβάνουν με την ίδια ή και καλύτερη γεύση και χωρίς χοληστερόλη ή άλλες βλαβερές ουσίες.

Ακόμα θα υπάρχουν αφρόλουτρα, σαμπουάν, καλλυντικά, βερνίκια νυχιών, βαφές μαλλιών, αρώματα, κρέμες και άλλα προϊόντα περιποίησης που είναι οικολογικά, δερματολογικά ελεγμένα, πιστοποιημένα βίγκαν και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.Θα υπάρχουν επίσης ρούχα χωρίς γούνα, δέρμα ή μαλλί, είδη καθαρισμού για το σπίτι και άλλα προϊόντα για την καθημερινή ζωή. Σε ειδικό χώρο θα πραγματοποιούνται ομιλίες για τον βιγκανισμό και την υγεία, σεμινάρια μαγειρικήςμαθήματα γιόγκα και πολλά άλλα δρώμενα. Σε όλα θα είναι ελεύθερη η συμμετοχή.

Η διοργάνωση του Vegan Fiesta Hellas υποστηρίζεται από τον σύλλογο Siva Om, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό με εμπειρία σε φιλοζωικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Σκοπός και όραμα του Siva Om είναι η Κάρμα Γιόγκα – η ανιδιοτελής προσφορά και υπηρεσία στον άνθρωπο και τα ζώα.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση και τον βιγκανισμό είναι διαθέσιμες στο veganfiesta.gr και στις σελίδες της εκδήλωσης στο Facebook και το Instagram.

Η Vegan Fiesta Hellas σας υποδέχεται στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, 3 & 4 Δεκεμβρίου ώρες 10:00 – 21:00!

Γιατί να έρθω σε αυτήν την εκδήλωση;

  • Για να δεις και να δοκιμάσεις νέα προϊόντα που δεν γνώριζες.
  • Για να βρεις όλη την γκάμα βίγκαν προιόντων
  • Για να γνωρίσεις και να υποστηρίξεις βίγκαν επιχειρήσεις που πιστεύουν σε ένα καλύτερο αύριο.
  • Για να ρωτήσεις ότι απορίες μπορεί να έχεις σχετικά με το βιγκανισμό σε άτομα που θα χαρούν να σε βοηθήσουν.
  • Για να αισθανθείς μέρος μιας ομάδας ατόμων που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν ένα πιο ηθικό και οικολογικό τρόπο ζωής.

Τι να φέρω μαζί μου;

  • Σακούλα, ιδανικά οικολογική, για να μεταφέρετε ότι αγοράσετε (αν δεν φέρετε, μπορείτε να αγοράσετε στην είσοδο)
  • Μάσκα
  • Ανοιχτό μυαλό
  • Άδειο στομάχι
  • Φίλους και οικογένεια

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -