ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

L’artigiano: Προσφέρει υγειονομικό υλικό στο νοσοκομείο «Η Σωτηρία»

Η l’artigiano στο πλευρό του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου «Η Σωτηρία»

Η l’artigiano συμβάλλει στις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου «Η Σωτηρία», που πρωτοστατεί στην αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19.

Αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συμβολή των γιατρών και νοσηλευτών του Νοσοκομείου «Η Σωτηρία», που ανταπεξέρχεται αποτελεσματικά στις υγειονομικές ανάγκες των πολιτών της χώρας, η l’artigiano διαθέτει 1.500 μάσκες προσώπου αυξημένης προστασίας και 50.000 χειρουργικά γάντια, καλύπτοντας ορισμένες από τις άμεσες ανάγκες τους.

Η l’artigiano προσφέρει και θα συνεχίσει να προσφέρει ουσιαστικά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας με τα μέσα που διαθέτει, εν μέσω της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα.


Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης που ακολουθεί η εταιρεία, έχει εφαρμόσει τη νέα υπηρεσία «Παράδοση Χωρίς Επαφή» για τις online παραγγελίες με πιστωτική κάρτα, μια διαδικασία κατά την οποία δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα στον διανομέα και στον πελάτη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το ανανεωμένο site της l’artigiano και βγείτε χορτασμένοι!

 

Λίγα λόγια για τη lartigiano:

Η lartigiano, το αγαπημένο brand ιταλικού φαγητού, ιδρύθηκε το 1993 και συνδυάζει τις αξίες της ιταλικής κουζίνας με τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας ενός σύγχρονου εστιατορίου, διατηρώντας ωστόσο τις τιμές σε προσιτό επίπεδο για τους καταναλωτές. Με επιλεγμένες πρώτες ύλες, κάθε γεύμα ετοιμάζεται τη στιγμή της παραγγελίας, ενώ η εταιρεία δίνει σταθερά ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχή δημιουργία νέων γευστικών προτάσεων και μοναδικών συνδυασμών σε πιάτα που ενθουσιάζουν τους καταναλωτές. Σήμερα, η εταιρεία αριθμεί συνολικά 20 καταστήματα.

 






Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button