Τσίρκο χρησιμοποιεί τρισδιάστατα ολογράμματα αντί για αληθινά ζώα

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Το Circus Roncalli, είναι ένα διαφορετικό τσίρκο απο όλα τα άλλα καθώς νοιάζεται για τα ζώα και φροντίζει να μην τα χρησιμοποιεί στις παραστάσεις του. 

Το Circus Roncalli αποτελεί ένα τσίρκο της Γερμανίας, το οποίο έκανε χρήση της τεχνολογίας για να εφαρμόσει, τα διασκεδαστικά προγράμματά του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην κακοποιηθεί κανένα ζώο. Δηλαδή, πρόκειται για το πρώτο τσίρκο στο κόσμο, το οποίο αντικατέστησε τα ζώα, με ρεαλιστικά ολογράμματα.Τα animations δημιουργούνται μέσα από έναν υπολογιστή. Από εκεί και πέρα, η προβολή τους προς τους επισκέπτες γίνεται σε πραγματικές διαστάσεις και με εντυπωσιακό τρόπο. Αποτελεί κομμάτι του προγράμματος, ενός προγράμματος γεμάτο από ακροβατικά και ταχυδακτυλουργικά. Ελέφαντες, πίθηκοι, ψάρια, καθώς και άλλα είδη άγριων ζώων πραγματοποιούν απίθανες φιγούρες.Το Circus Roncalli λειτουργεί για πάρα πολλές δεκαετίες. Όμως, πρόσφατα οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου τσίρκο, πήραν την απόφαση να αντικαταστήσουν τα ζώα, με την τεχνολογία. Δηλαδή, με 11 προτζέκτορες, laser και φακούς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα και μάλιστα χωρίς την παρουσία κάποιου αληθινού ζώου.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, πολλά ζώα γλυτώνουν την αιχμαλωσία και άνθρωποι τα «χαίρονται», με πιο εντυπωσιακό τρόπο.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -